Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe medische realityserie bij de EO

De EO maakt een medische serie gebaseerd op de BBC serie Keeping Britain Alive. In Nederland zal de serie Zij Houden Nederland in Leven gaan heten. Zeventig camera’s gaan verschillende zorginstelling voor 24 uur volgen. De EO stelt: "Niet eerder werd op een dergelijk grote schaal het werk van zorgpersoneel en patiënten gevolgd".

''Ruim 1,8 miljoen landgenoten hebben dagelijks met de gezondheidszorg te maken, professioneel of als patiënt. Daarom vinden we het als EO belangrijk een intensieve kijk te geven in deze wereld, waar dagelijks ingrijpende gebeurtenissen en beslissingen plaatsvinden'', zegt Peter Beker, manager televisie bij de EO.

Er zullen complexe keuzes worden gemaakt, beloofd de EO, tijdens geboortes en operaties. Er worden opnamen gemaakt in ziekenhuizen maar ook in de ouderenzorg en huisartsenpraktijken. Tevens wordt ook de geestelijke gezondheidszorg en trauma zorg in beeld gebracht. "Ik verwacht dat dit unieke beeld van de praktijk ons inzicht vergroot in de werking van de gezondheidszorg in Nederland", zegt Marcel Peek, netmanager van Nederland 1.

De vijfdelige serie Zij Houden Nederland in Leven zal vanaf september 2014 te zien zijn op Nederland 1 bij de EO.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

NPO heeft een trailer uitgebracht voor de Nederlandse dramaserie Commando’s van NPO, die eind augustus in première gaat.
Vandaag, 11:00
Eerder dit jaar werd de première van The Undoing uitgesteld, maar HBO heeft nu een nieuwe premièredatum bekend gemaakt. Eind oktober gaat de serie van start.
Vandaag, 10:00
We kregen tijdens Comic Con al een voorproefje, in de vorm van een teaser van The Boys, nu is er een trailer.
Vandaag, 09:00
Grey's Anatomy, de langlopende ziekenhuisserie van ABC krijgt er drie vaste castleden bij.
Gisteren, 16:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Friheden. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
2
Hulu heeft ook aangekondigd dat Nine Perfect Strangers nog een aanvulling krijgt op de cast.
Gisteren, 14:00