Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Marvel breidt uit op Netflix!

Marvel breidt uit op Netflix!

Het Marvel Cinematic Universe breidt uit op serie gebied. Na Agents of S.H.I.E.L.D. op ABC komt Netflix met nieuwe series over vier relatief onbekende superhelden van Marvel. Zo krijgen Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones en Iron Fist ieder hun eigen serie. Op latere termijn zullen ze verschijnen in de miniserie The Defenders, waarin de superhelden gezamenlijk het kwaad bestrijden in een soort Avengers eenheid.

"De reikwijdte en omvang van deze overeenkomst zijn ongekend en bevestigen dat we alles in het werk stellen om het merk, de content en de personages van Marvel te laten zien via alle mogelijke platformen. Netflix biedt een ongelooflijk platform voor de diepgaande verhaalvertelling waarin Marvel is gespecialiseerd," zei Alan Fine, voorzitter van Marvel Entertainment.

Ook Ted Sarandos, directeur van Netflix, is enthousiast over de overeenkomst: "Marvels films zoals Iron man en The Avengers zijn grote favorieten in onze diensten over de hele wereld. Net als Disney, is Marvel een geliefd merk. Met House of Cards en onze andere originele series, hebben we nieuwe manieren bedacht om verhalen te vertellen en ze over de wereld te distribueren. We kijken ernaar uit om met Disney en Marvel samen te werken".

Elke show zal dertien afleveringen bevatten en het is afwachten of ook deze series in één keer worden vrijgegeven net zoals House of Cards en Orange is the New Black op Netflix. Het is de bedoeling dat Daredevil in 2015 begint.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

anonymous
anonymous 18 november 2013, 22:31
Netflix is flink aan de weg aan het timmeren zeg. Voor die 8 Euro in de maand aardig wat waar voor je geld. Nu maar hopen dat ze niet opeens content gaan verwijderen, want ik heb nog aardig wat series op mijn lijstje staan bij Netflix.
Flash
Flash 19 november 2013, 15:27
Met dit soort uitbreidingen begint Netflix ook voor mij interessant te worden!
Log in om een reactie achter te laten