Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
CBS bestelt pilot How I Met Your Dad

CBS bestelt pilot How I Met Your Dad

De laatste tijd zien we de ene na de andere spin-off verschijnen, dus de populaire komedieserie How I Met your Mother mocht natuurlijk niet achterblijven.

CBS heeft officieel bevestigd dat het een pilotaflevering van How I Met Your Dad heeft besteld. De serie wordt gemaakt door dezelfde makers als How I Met Your Mother.

Het verhaal wordt nu verteld vanuit het standpunt van een vrouwelijk hoofdpersoon. Volgens de bedenker (Carter Bays) wordt het een serie, met een ander verhaal en andere personages, dus het ligt in de lijn der verwachting dat Ted, Lily, Marshall, Barney en Robin niet terugkeren. De serie gaat zich misschien in dezelfde pub afspelen.

Eerder was er sprake van dat de personages van de spin-off geïntroduceerd zouden worden in de laatste uitzending van How I Met Your Mother, welke momenteel aan zijn laatste seizoen bezig is. Vrijdag werd dit echter door Carter Bays tegengesproken via Twitter.


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

JanWillemK
JanWillemK 18 november 2013, 16:55
/facepalm

:P
anonymous
anonymous 18 november 2013, 20:50
Ben benieuwd, maar ben bang dat het tegen gaat vallen... het zou heel gaaf kunnen worden als ze het weten te verwerken met het originele verhaal en regelmatige terugkerende karakters van himym.
anonymous
anonymous 20 november 2013, 23:36
Het zou leuk zijn als dan de pilot begint in de pub met de bekende personages en dan zoals in The Darjeeling Limited overgaat in het echte verhaal. Ben alleen bang dat het als uitmelkerij zal worden gezien met alle gevolgen van dien.
Log in om een reactie achter te laten