Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Girl Meets World krijgt groen licht van Disney

Girl Meets World krijgt groen licht van Disney

Het is officieel: Disney Channel heeft een compleet seizoen besteld van de nieuwe serie Girl Meets World, een sequel op de sitcom Boy Meets World (1993-2000).

Het project zat sinds november in de sneltrein naar de programmering van Disney Channel wanneer het idee voor de serie uitlekte en er een grote interesse voor de serie bleek te ontstaan bij de fans.

De serie die wordt omschreven als een comedyserie voor kinderen, zal originele castleden Ben Savage en Danielle Fishel herenigen als on-screen liefjes Cory en Topanga, en zal hun tienerdochter Riley (Rowan Blanchard) volgen.

De formele synopsis voor de comedyserie is als volgt:
De nieuwe comedyserie dat zich afspeelt in New York, zal de heerlijk, grappige en innige verhalen vertellen waar Boy Meets World bekend om stond, maar dit keer vanuit het oogpunt van een tienermeisje. Het nieuwsgierige en slimme meisje Riley en haar gevatte vriendin Maya (Sabrina Carpenter) beginnen aan een onvergetelijke middelbare schoolervaring. Maar hun plannen voor een zorgeloos jaar zal lichtelijk aangepast moeten worden onder het toeziend oog van Riley's vader, een lid van faculteit en hun nieuwe geschiedenis leraar, en Riley's moeder die eigenaar is van een trendy naschoolse ontmoetingsplaats dat gespecialiseerd is in pudding.

De comedy zal deze zomer met de productie starten en zal ergens in 2014 in première gaan. Hoeveel afleveringen er zijn besteld is nog niet bekend.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten