Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Diane Kruger en Joy Joyner gaan dramaserie Little Disasters van Paramount+ leiden

Diane Kruger en Joy Joyner gaan dramaserie Little Disasters van Paramount+ leiden

Diane Kruger en Jo Joyner zullen de hoofdrollen gaan spelen in Paramount+ UK & Ireland's nieuwste dramaserie, Little Disasters.
Het duo speelt de vriendinnen Jess en Liz in de spannende en meeslepende zesdelige psychologische thriller, waarin ook Shelley Conn en Emily Taaffe meespelen.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige roman van Anatomy of a Scandal-schrijfster Sarah Vaughan en wordt aangekondigd als een verkenning van vrouwelijke vriendschappen en moederschap.

15529 Diane Kruger en Joy Joyner

Kruger (foto links), Joyner (foto rechts), Conn en Taaffe spelen vier vriendinnen die bij elkaar zijn gegooid als aanstaande moeders met weinig gemeen, afgezien van hun uitgerekende datum. Wanneer Jess haar dochtertje naar het ziekenhuis brengt met een hoofdwond die ze niet kan verklaren, wordt goede vriendin en dienstdoende SEH-arts Liz gedwongen om de ondraaglijke beslissing te nemen of ze de sociale dienst zal bellen voor haar vriendin.

De beslissing zet een reeks gebeurtenissen in gang die laten zien hoe een moment families en vriendschappen kan breken en bijna kan vernietigen.

JJ Feild, Ben Bailey Smith en Stephen Campbell Moore voegen zich ook bij de cast. De productie is aan de gang.

De serie komt van Roughcut Television, dat Coma produceerde, een dramaserie die tot nu toe Paramount Global's zender Channel 5's best bekeken serie van 2024 was. De onafhankelijke maatschappij, die ook achter series als Big Boys, Stath Lets Flats en People Just Do Nothing zit, maakt Little Disaster in samenwerking met Fremantle, dat de internationale distributierechten heeft buiten het Verenigd Koninkrijk en Ierland, waar Paramount+ ze heeft.

Ruth Fowler en Amanda Duke hebben de serie bewerkt met Roughcut uitvoerend producenten Ash Atalla, Alex Smith en Marianna Abbotts aan boord naast Vaughan. Simon Judd produceert voor Fremantle, Eva Sigurdardottir is de regisseur en Myf Hopkins is de producent.

De in Duitsland geboren Kruger werd in 2017 uitgeroepen tot Beste Actrice op het filmfestival van Cannes voor haar rol in In the Fade en heeft in talloze Hollywoodfilms gespeeld, waaronder Quentin Tarantino's Inglourious Basterds, tegenover Brad Pitt en Christoph Waltz, en Wolfgang Petersens Troy.

Op televisie speelde ze in de miniserie Swimming with Sharks van Roku en The Bridge (2013) van FX. Volgend jaar zal ze te zien zijn als de Duitse actrice en zangeres Marlene Dietrich in de miniserie Marlene.

"Deze serie biedt een herkenbaar verhaal over het verlammende oordeel dat de maatschappij over moeders velt," zei ze. "Het verhaal verkent op prachtige wijze de kwetsbaarheid van reputatie, met de snelle ontrafeling van het ogenschijnlijk perfecte leven van Jess. Ik kan niet wachten om het karakter van Jess verder te ontwikkelen en de uitdagingen van het moederschap door haar ogen te verkennen."

Joyner speelde onlangs de hoofdrol in de Channel 5 thrillerserie The Wives en het tweede seizoen van Peacock voor BBC Three. Haar rollen omvatten ook Shakespeare & Hathaway: Private Investigators voor de BBC en Harlan Coben's thriller Stay Close voor Netflix. Ze speelde ook in verschillende andere Britse drama's waaronder No Angels, Doctor Who, EastEnders en Ordinary Lies.

"We ontmoeten Liz op een moment dat ze een onmogelijke keuze moet maken tussen haar plicht als arts en loyaliteit aan haar vriend," zei Joyner. "Ik kijk er echt naar uit om samen te werken met deze geweldige cast en om te beginnen met het onderzoeken van de impact van Liz's beslissing."

Sebastian Cardwell en Paul Testar waren de opdrachtgevers van de serie voor Paramount+ UK & Ireland. Testar zei over de nieuwe serie: "We zijn grote fans van Sarah Vaughan's roman en verheugd om samen te werken aan deze adaptatie met Roughcut Television. Diane, Jo, Shelley en Emily belichamen onze vier moeders naadloos en we kunnen niet wachten om te zien wat elk van hen in de serie brengt."
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten