Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Apple TV+ kondigt premièredatum aan voor nieuwe documentaire Omnivore

Apple TV+ kondigt premièredatum aan voor nieuwe documentaire Omnivore

De achtdelige documentaire Omnivore komt volgende maand naar Apple TV+.
De nieuwe documentaire, gemaakt en verteld door chef-kok René Redzepi, neemt kijkers mee over de hele wereld en in de meeslepende wereld van eten om te laten zien hoe ingrediënten ons allemaal verbinden. Er zijn acht afleveringen geproduceerd voor de serie.

15527 Omnivore

Apple TV+ heeft in onderstaand persbericht meer onthuld over de documentaire:

"Apple TV+ heeft de premièredatum van de langverwachte nieuwe documentaire Omnivore bekendgemaakt en een eerste blik gegeven op de serie, die op 19 juli 2024 zijn wereldwijde debuut zal maken.

Gemaakt en verteld door René Redzepi, de gewaardeerde chef-kok en mede-eigenaar van het wereldberoemde restaurant Noma, neemt Omnivore kijkers mee op een meeslepende reis in de wereld van eten, waarbij de diepgaande schoonheid en ingewikkelde complexiteit van de menselijke ervaring worden verkend door de lens van de hoofdingrediënten die ons allemaal verbinden.

Elke aflevering van Omnivore viert de teelt, transformatie en consumptie van acht van 's werelds meest essentiële ingrediënten, waaronder bananen, pepers, koffie, maïs, varkensvlees, rijst, zout en tonijn, en onthult hoe ze dienen als de hoekstenen van het wereldwijde culturele erfgoed.

Redzepi en de met een Emmy Award bekroonde uitvoerend producent Matt Goulding nemen het publiek mee op een reis die de hele wereld omspant en onthullen de ingewikkelde verhalen achter de ingrediënten die samenlevingen, culturen, overtuigingen en de loop van de menselijke geschiedenis hebben gevormd.

De serie neemt kijkers mee naar bestemmingen over de hele wereld, waaronder Denemarken, Servië, Thailand, Spanje, Japan, Djibouti, Peru, Zuid-Korea, Frankrijk, Colombia, India, Bali, Rwanda en Mexico, maar ook naar locaties in de Verenigde Staten.

In elke aflevering bieden Redzepi en verschillende bijdragers aan de serie een intieme verkenning van culinaire tradities en laten ze lokale inspanningen zien om het aanbod van de aarde te eren, te behouden en te beschermen.

Omnivore is geproduceerd voor Apple TV+ door FIFTH SEASON en FILM 45 met als uitvoerende producenten Redzepi, Goulding, Chris Rice, Ben Liebmann, Michael Antinoro, Max Wagner, Collin Orcutt en Mateo Willis. Cary Joji Fukunaga ontwikkelde Omnivore voor televisie."
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten