Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Jensen Ackles gaat hoofdrol spelen in dramaserie Countdown van Prime Video

Jensen Ackles gaat hoofdrol spelen in dramaserie Countdown van Prime Video

Prime Video heeft Countdown, een thriller-dramaserie van Derek Haas, met Jensen Ackles in de hoofdrol, groen licht gegeven.
Het project van Amazon MGM Studios heeft een voor een streamingserie zeldzame bestelling van dertien afleveringen ontvangen. Dit is de eerste serie die voortkomt uit een exclusieve totaaldeal die One Chicago-veteraan Haas heeft getekend met Amazon MGM Studios na zijn vertrek bij Wolf Entertainment.Het project werd ontwikkeld voor Ackles (foto), die vorig jaar een first-look deal sloot met Amazon MGM Studios voor Chaos Machine Prods, zijn bedrijf met vrouw Danneel Ackles, nadat hij was toegetreden tot de cast van de hitserie The Boys op Prime Video.

Countdown begint na een verdachte moord op klaarlichte dag, die ertoe leidt dat LAPD-agent Mark Meachum (Ackles) wordt gerekruteerd om deel uit te maken van een geheime taskforce van undercoveragenten uit alle takken van de wetshandhaving om een onderzoek in te stellen. Maar als de waarheid van een sinister complot aan het licht komt, moet het team hun tegenstrijdige persoonlijke agenda's overwinnen om zich te verenigen en een miljoenenstad te redden.

"We zijn ongelofelijk blij dat we weer samenwerken met Derek Haas", aldus Amazon MGM Studios Head of Television Vernon Sanders. "Hij heeft een onmiskenbaar vermogen om het publiek te boeien met spannende verhalen en hart. We kunnen niet wachten tot Prime Video's wereldwijde klanten deze dynamische serie kunnen ervaren, geleid door onze zeer getalenteerde hoofdrolspeler, Jensen Ackles."

Sanders en Amazon MGM Studios hoofd Jen Salke hebben beiden jaren met Haas samengewerkt toen ze leidinggevenden waren bij NBC en hij werkte aan One Chicago.

"Ik vind het geweldig om weer samen te werken met Jen Salke en Vernon Sanders en alle uitstekende mensen die ze bij elkaar hebben gebracht bij Prime Video," zei Haas. "Ik hou ervan om series te maken die je op het puntje van je stoel houden met non-stop actie, drama, verrassingen en spanning, en ik kan niet wachten om met Jensen te werken en om iedereen Countdown te laten zien."

Haas creƫerde de serie en is uitvoerend producent en showrunner. De serie van dertien afleveringen komt dichter in de buurt van de uitzendingen die hij gewend is versus een streaming-dramaserie, die meestal seizoenen van acht afleveringen produceert, zelden meer dan tien.

"Ik had een ongelooflijke ervaring met het werken met het Prime Video-team aan The Boys en ik ben verheugd dat ik die relatie kan voortzetten met Countdown," zei Ackles. "Ik kan gewoon niet wachten om samen te werken met Derek en de rest van onze Countdown-familie om dit verhaal tot leven te brengen."

Tijdens zijn decennialange samenwerking met Dick Wolf en zijn Wolf Entertainment was Haas medebedenker en/of uitvoerend producent van vijf series: Chicago Fire, Chicago PD, Chicago Med, FBI en FBI: International.

Ackles is vooral bekend vanwege zijn hoofdrol in de langlopende WB/CW-serie Supernatural. Hij was ook uitvoerend producent van de prequelserie The Winchesters. Naast zijn rol in The Boys was hij een vaste acteur in ABC's Big Sky en onlangs speelde hij een gastrol in Tracker van CBS als Colter's (Justin Hartley) broer.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten