Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
FX verzamelt cast voor comedypilot van Snowflakes

FX verzamelt cast voor comedypilot van Snowflakes

FX heeft vijf acteurs verzameld voor zijn pilot van de comedy Snowflakes.
Lucy Freyer, Malik Elassal, Owen Thiele, Amita Rao en Jack Innanen zijn gecast als de hoofdrollen in de ensemble comedypilot Snowflakes van FX, geschreven door voormalig schrijvers van The Tonight Show, Ben Kronengold en Rebecca Shaw en wordt geregisseerd door Jonathan Krisel.

15201 Snowflakes cast

Snowflakes is een ensemblecomedy voor twintigers die een groep van codeafhankelijke huisgenoten volgt - Billie (Freyer), Samir (Elassal), Anton (Thiele), Issa (Rao) en Paul Baker (Innanen) (v.l.n.r. op foto) - die proberen goede mensen te zijn, ondanks dat ze noch 'goed' noch 'mensen' zijn.

Nick Kroll en Alicia Van Couvering, die zijn Good at Business productiebanner runt, produceren samen met Kronengold, Shaw, Krisel en Awkwafina is Nora from Queens-showrunner Karey Dornetto. FX Productions, waar Good at Business onder een first-look deal valt, is de studio.

Freyer had vorig jaar een rol in de Amerikaanse comedy-dramafilm Paint met Owen Wilson in de hoofdrol als Carl Nargle, een personage gebaseerd op de Amerikaanse schilder Bob Ross.

Elassal speelde een terugkerende rol in de Spectrum Original/Paramount+ serie Joe Pickett en had gastrollen in onder andere SyFy's Resident Alien.

Thiele was te zien in een terugkerende rol in Hulu's Dollface en speelde een gastrol in Hacks van HBO Max.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten