Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Tom Segura is hoofdrolspeler en producent van nieuwe donkere comedyserie voor Netflix

Tom Segura is hoofdrolspeler en producent van nieuwe donkere comedyserie voor Netflix

Een nieuwe donkere comedyserie met Tom Segura als producent en in de hoofdrol is in ontwikkeling bij Netflix.
De afgelopen jaren heeft komiek Tom Segura zowel op zijn podcasts als in de pers een pilot geplaagd die hij zelf heeft gefinancierd, geproduceerd en verkocht. En nu heeft hij Netflix onthuld als de bestemming voor het project, een donkere comedyserie van zes afleveringen waarin hij de hoofdrol zal spelen en die hij zal produceren.

15198 Tom Segura

Dit is Segura's (foto) laatste deal met de zender, die eerder al zijn vijf comedyspecials uitbracht. In de nog titelloze serie, waarvoor hij ook als verteller fungeert, neemt hij de kijker in elke aflevering mee door een reeks vignetten. De verdraaid komische gevoeligheid van zijn stand-up is de kern van deze serie, waarin elk verhaal zich ontvouwt op een hilarisch verontrustende manier die alleen hij zich kan voorstellen.

Segura schreef en produceerde de pilot volledig en Rami Hachache is de regisseur. Jeremy Konner, die onder andere Drunk History, Another Period en Waffles + Mochi op zijn naam heeft staan, is hoofdschrijver en Segura en Ryan Hall produceren via YMH Studios. De productie begint later dit jaar en de serie gaat in 2025 in première.

Segura is momenteel bezig met zijn wereldtournee Come Together en is onlangs in gesprek gegaan om de hoofdrollen te spelen van Bob Zmuda en Tony Clifton, de oude medewerker en komische persoonlijkheid van avant-garde komiek Andy Kaufman, in Dirty Rotten Bastard, een nieuwe film die geregisseerd zal worden door Ryan McNeely en Josh Martin, ook wel bekend als The Director Brothers.

Zijn meest recente special, Sledgehammer, debuteerde afgelopen zomer op nummer 1 op Netflix. De komiek was eerder ook te zien in series als Workaholics en Happy Endings.

Daarnaast is Segura bekend van populaire podcasts als Your Mom's House en 2 Bears 1 Cave, die hij samen met zijn vrouw Christina Pazsitzky uitbrengt via Your Mom's House Studios.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

JanWillemK
JanWillemK do 18 april, 13:06
Een serie à la Louis C.K. zou ik zeker kijken.
Ik moet wel zeggen dat ik zijn collega van de podcast 2 bears 1 cave, Bert Kreischer, een stuk grappiger vind. Van de podcast met zijn vrouw heb ik een aantal afleveringen gezien maar vond dat niet zo.
Log in om een reactie achter te laten