Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Serie in ontwikkeling gebaseerd op roman How to Become the Dark Lord and Die Trying

Serie in ontwikkeling gebaseerd op roman How to Become the Dark Lord and Die Trying

Legendary Television heeft de rechten verworven op Django Wexlers fantasyroman How to Become the Dark Lord and Die Trying.
Het bedrijf heeft de rechten op het boek bemachtigd in een competitieve strijd. en ontwikkelt deze samen met Godzilla vs Kong regisseur Adam Wingard.

14903 Adam Wingard

Wingard (foto) heeft een verleden bij Legendary, hij regisseerde Godzilla vs Kong en de aankomende film Godzilla x Kong: The New Empire. Hij zal produceren met zijn manager Jeremy Platt (Hap and Leonard).

How to Become the Dark Lord and Die Trying verschijnt op 21 mei 2024 bij sciencefiction uitgeverij Orbit.

Het volgt een jonge vrouw uit onze moderne wereld die vast komt te zitten in een tijdlus in een rijk dat wordt geregeerd door de Dark Lord. Ze is het beu om steeds maar weer te sterven en besluit uiteindelijk om een revolutie te ontketenen en zelf de Duistere Heer te worden.

Wexler is de auteur van The Shadow Campaigns, The Forbidden Library, The Wells of Sorcery en zijn nieuwste boek Emperor of Ruin.

Naast de Godzilla-franchise werkt Wingard aan een vervolg op Face/Off, dat hij zal schrijven en regisseren. Hij zit ook achter films als You're Next en The Guest.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten