Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The CW bestelt nieuwe dramaserie Sherlock & Daughter met Fargo-acteur David Thewlis

The CW bestelt nieuwe dramaserie Sherlock & Daughter met Fargo-acteur David Thewlis

The CW heeft een nieuwe scriptdrama besteld, Sherlock & Daughter, met David Thewlis (Fargo) in de hoofdrol.
De mysteriethriller plaatst Sherlock Holmes (Thewlis) uit zijn comfortzone. Hij is op mysterieuze wijze niet in staat om een sinistere zaak te onderzoeken zonder het leven van zijn beste vrienden op het spel te zetten. Dan stap de jonge Amerikaanse Amelia (Blu Hunt, Another Life (2019)) zijn leven in. Na de mysterieuze moord op haar moeder komt ze erachter dat haar vermiste vader wel eens de legendarische detective zou kunnen zijn.

Ondanks hun totaal verschillende achtergronden en houdingen moeten ze samenwerken om een wereldwijde samenzwering op te lossen, de moord op haar moeder te ontrafelen en er zeker van te zijn dat ze echt Sherlocks dochter is.

Dougray Scott (Hemlock Grove) speelt de rol van Holmes' aartsvijand Moriarty.Thewlis (foto) speelde in tal van films en series. Recentelijk was hij nog te zien in The Artful Dodger, de sequelserie op de roman Oliver Twist, van Disney+. Bij het grote publiek is Thewlis echter vooral bekend van zijn rol in de Harry Potter-films, Professor Lupin, die geïntroduceerd werd in het derde deel uit de filmreeks, Harry Potter & the Prisoner of Azkaban. Op seriegebied was hij onder andere te zien in het derde seizoen van FX-serie Fargo, de gelimiteerde HBO-serie Landscapers tegenover Olivia Colman en de Netflix-fantasyserie The Sandman.

"The CW blijft zijn oorspronkelijke programmering uitbreiden met kwalitatief hoogstaande script- en unscripted series, gebaseerd op titels die iedereen kent en die het samen kijken door verschillende generaties fans aanmoedigen", zegt Brad Schwartz, The CW's President of Entertainment.

Sherlock & Daughter is afkomstig van Starlings Television Distribution, Albion Television en StoryFirst. James Duff (Major Crimes) is showrunner en uitvoerend producent. Het drama is bedacht, geschreven en geproduceerd door Brendan Foley (Cold Courage). Micah War Dog Wright en Shelly Goldstein zijn de schrijvers van de serie. Karine Martin, Chris Philip, Peter Gerwe, Dominic Barlow en Ivan Dunleavy zijn ook de uitvoerende producenten, samen met Escapade Media.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

JanWillemK
JanWillemK vr 23 februari, 19:07
"The CW blijft zijn oorspronkelijke programmering uitbreiden met kwalitatief hoogstaande script- en unscripted series"

Er is niets van kwaliteit uitgekomen sinds The Flash.. En net zoals bij hun andere series gingen ze daar te lang mee door. Alleen The Originals was van goede kwaliteit tot het einde.
Log in om een reactie achter te laten