Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Video vrijgegeven van achter de schermen voor Marvel's Agatha: Darkhold Diaries

Video vrijgegeven van achter de schermen voor Marvel's Agatha: Darkhold Diaries

Kathryn Hahn herneemt haar rol van Agatha Harkness in Agatha: Darkhold Diaries op Disney+.
Met de Blu-Ray release van Marvel's WandaVision heeft Marvel Studios een klein voorproefje van de spin-off gegeven waarin Hahn en de makers vertellen over het maken van de serie.

Jac Schaeffer, hoofdschrijver en uitvoerend producent, zei dat ze met Marvel had gesproken over het ontwikkelen van iets anders en onthulde dat alles wat ze pitchte "een verhaallijn over Agatha bevatte".

14388 Agatha: Darkhold Diaries foto

"Ik weet nog dat Kevin (Feige) tegen me zei: 'We moeten echt nadenken over een Agatha-serie,' en ik had zoiets van: 'Waar moet ik tekenen voor die baan?'" herinnert Schaeffer zich.

"Het personage is zo diep, oprecht en gevaarlijk," zei co-uitvoerend producent Mary Livanos. "Het verhaal van Agatha voortzetten en haar beter leren kennen was meteen een vereiste voor ons als makers. Er zou niets heerlijker zijn voor Agatha Harkness dan in een spin-off te spelen."

In de video zegt Hahn dat ze "opgewonden en blij" is om deel uit te maken van de Agatha spin-off en voegt eraan toe: "Een heks spelen in het MCU is geweldig."

Agatha: Darkhold Diaries heeft ook Aubrey Plaza (The White Lotus) als Rio, Joe Locke (Heartstopper), Patti LuPone (American Horror Story) als Lilia, Sasheer Zamata (Home Economics) als Jen K en Ali Ahn (Raising Dion) als Alice in de hoofdrollen. Andere castleden zijn Emma Caulfield Ford (Once Upon a Time), Maria Dizzia (The Staircase), Miles Gutierrez-Riley (The Wilds) en Okwui Okpokwasili.

"In de eerste aflevering zien we Agatha Harkness (Hahn) eindelijk uit een betovering breken waarin ze gevangen heeft gezeten," luidt de beschrijving. "Ze kan niet wachten om terug te gaan naar haar oude moorddadige gewoontes om er vervolgens achter te komen dat ze machteloos is. De enige manier om verder te komen is een gevaarlijke zoektocht om haar krachten terug te krijgen met de hulp van een paar onwaarschijnlijke vrienden."

Hieronder kun je de achter-de-schermen-video bekijken voor Agatha: Darkhold Diaries.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten