Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

The Walking Dead's Skybound ontwikkelt sciencefictionserie Heart Attack over post-pandemische wereld

Skybound Entertainment, bekend van The Walking Dead, maakt van zijn graphic novel Heart Attack een sciencefictionserie.

Skybound werkt voor het project samen met het Japanse netwerk Fuji TV, waarbij de eerste wereldwijd distribueert en de tweede lokaal produceert en uitzendt.

Heart Attack, van Mortal Kombat ll-schrijver Shawn Kittelsen, verkent een post-pandemische wereld waarin gentherapie Amerikanen heeft gered van ziektes, alleen om Varianten te baren: mensen met krachten die zo uniek zijn dat de regering hun mensenrechten ontzegt.

14056 Heart Attack poster

De camera's zullen binnenkort draaien en de Japanse televisieverfilming volgt het liefdesverhaal tussen de hoofdpersonen uit de roman; twee tieners met verschillende achtergronden die door hun connectie een geheime kracht ontsluiten.

"We zijn verheugd om Fuji TV als partner te hebben om Heart Attack om te zetten in een meeslepende sciencefiction televisieserie," zegt Rick Jacobs, Managing Partner van Linear Content bij Skybound. "Shawn Kittelsen en Eric Zawadzki hebben een emotioneel en visueel stimulerende wereld gecreëerd die erom vraagt tot leven te worden gebracht."

Verdere updates, inclusief aankondigingen voor de cast en een premièredatum, worden in de komende maanden bekendgemaakt.

Skybound schaalt zijn titels van graphic novels naar scherm via een model dat het Wheel of Awesome noemt. Het bedrijf is verantwoordelijk geweest voor wereldwijde franchises zoals The Walking Dead en Invincible.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst