Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

First-look foto's voor nieuwe Masterpiece-serie The Marlow Murder Club bij PBS

The Marlow Murder Club komt begin 2024 naar PBS. Het publieke televisienetwerk heeft de eerste foto's vrijgegeven van de aankomende Masterpiece-serie.

De mysterieserie is bedacht door Robert Thorogood en is gebaseerd op zijn gelijknamige roman. Met Samantha Bond (Downton Abbey), Jo Martin (Holby City) en Cara Horgan (The Sandman) in de hoofdrollen volgt de serie een trio vrouwen die samenwerken om een moord in hun kleine stadje op te lossen. Steve Barron (The Durrells in Corfu) regisseert.

14042 The Marlow Murder Club foto 1

PBS onthulde het volgende over de plot van The Marlow Murder Club:

"Gepensioneerd archeologe Judith Potts (Bond) woont alleen in een vervallen herenhuis in het vredige stadje Marlow en vult haar tijd met het maken van kruiswoordpuzzels voor de plaatselijke krant. Tijdens een van haar regelmatige wilde zwemtochten in de Theems hoort Judith een geweerschot uit de tuin van een buurman komen en gelooft ze dat er een brute moord is gepleegd.

Wanneer de politie haar verhaal niet gelooft, sluit Judith een onwaarschijnlijke vriendschap met de plaatselijke hondenuitlater en oude vrijster Suzie (Martin) en de onvervulde domineesvrouw Becks (Horgan) wanneer ze hun eigen onderzoek starten."

Thorogood zei het volgende over het brengen van de serie naar PBS:

"Na meer dan tien jaar werken aan Death In Paradise, vind ik het geweldig om een gloednieuw moordmysterie voor televisie te maken. Ik kan niet wachten tot het publiek Judith, Becks en Suzie kan volgen tijdens hun avonturen om een reeks raadselachtige moorden op te lossen."

Hieronder kun je meer first-look foto's van The Marlow Murder Club bekijken.

14042 The Marlow Murder Club foto 2

14042 The Marlow Murder Club foto 3

14042 The Marlow Murder Club foto 4

14042 The Marlow Murder Club foto 5
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst