Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Televisieserie van The Marlow Murder Club op komst van Death In Paradise-bedenker

Televisieserie van The Marlow Murder Club op komst van Death In Paradise-bedenker

Robert Thorogood, bedenker van Death In Paradise, tekent voor een serie-adaptatie van zijn roman The Marlow Murder Club voor PBS Masterpiece en het Britse netwerk UKTV.
Ghosts (2019)-producent Monumental Television zit achter de verfilming van de roman uit 2021, die een gepensioneerde archeologe volgt, gespeeld door Samantha Bond (foto onder), bekend van Downton Abbey. Wanneer de politie haar verhaal niet wil geloven, sluit Judith een onwaarschijnlijke vriendschap met de plaatselijke hondenuitlater en empty-nester Suzie en de onvervulde domineesvrouw Becks wanneer ze hun eigen onderzoek starten. Uiteindelijk wordt hen gevraagd om te helpen bij het officiële politieonderzoek, onder leiding van de pas gepromoveerde Tanika. De vrouwen moeten aanwijzingen bij elkaar zoeken, verdachte getuigen verhoren en echt gevaar trotseren terwijl ze tegen de klok werken om de moordenaar te stoppen.



In de serie spelen ook Cara Horgan (The Sandman), Jo Martin (Doctor Who) en Natalie Dew (The Capture) de hoofdrollen.

Thorogood is de bedenker van het zeer succesvolle BBC-drama Death In Paradise, dat in de VS wordt uitgezonden op PBS en al twaalf seizoenen loopt. Hij schrijft het scenario voor The Marlow Murder Club en Steve Barron (Around the World in 80 Days) regisseert.

"Na meer dan tien jaar werken aan Death In Paradise vind ik het geweldig om een gloednieuwe moordmysterieserie voor televisie te maken," zei Thorogood. "Ik kan niet wachten tot het publiek Judith, Becks en Suzie kan volgen tijdens hun avonturen om een reeks raadselachtige moorden op te lossen.

PBS en UKTV, dat eigendom is van BBC Studios, coproduceren ook de misdaadthriller Miss Scarlet and the Duke, die al drie seizoenen loopt en waarvan volgend jaar een vierde seizoen wordt uitgezonden.

The Marlow Murder Club wordt geproduceerd door Debra Hayward, Alison Owen, Alison Carpenter, Susanne Simpson, Philippa Collie Cousins, Barron en Thorogood. Producent is Jane Wallbank. ITV Studios verzorgt de internationale distributie en PBS is de Noord-Amerikaanse distributeur.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten