Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix bestelt serie-adaptatie van Man on Fire

Netflix bestelt serie-adaptatie van Man on Fire

Netflix heeft Man on Fire besteld, een dramaserie gebaseerd op Man on Fire en The Perfect Kill van A.J. Quinnell, de eerste twee boeken in Quinnells boekenserie, dat vijf delen kent.
Het project is afkomstig van schrijver/uitvoerend producent Kyle Killen (Awake, Halo), New Regency Productions, producent van Tony Scott's klassieke film uit 2004 met Denzel Washington in de hoofdrol, en Chernin Entertainment.

Geschreven en geproduceerd door Killen, vertelt de achtdelige serie het verhaal van John Creasy, de rol gespeeld door Washington in de film uit 2004 (zie onderstaande foto) en door Scott Glenn in een Italiaanse speelfilm uit 1987, een gebroken ex-huurling op een missie om de dood van zijn enige vriend te wreken, terwijl hij de dochter van zijn gevallen kameraad beschermt tegen de krachten die haar familie hebben vernietigd.



Arnon Milchan, Yariv Milchan en Michael Schaefer produceren voor New Regency Productions, die de rechten op de originele titel beheert en de film uit 2004 financierde. Peter Chernin, Jenno Topping, Bill McGoldrick en Juan Alfonso produceren voor Chernin Entertainment onder hun deal met Netflix. Killen en Scott Pennington produceren voor Chapter 11.

Quinnell's Man on Fire werd voor het eerst gepubliceerd in 1980, gevolgd door vier romans, The Perfect Kill uit 1992, The Blue Ring uit 1993, Black Horn uit 1994 en Message from Hell uit 1996.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten