Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Dramaserie The Mysterious Mortons in ontwikkeling bij CBS

Dramaserie The Mysterious Mortons in ontwikkeling bij CBS

CBS Studios ontwikkelt The Mysterious Mortons, een detectiveserie voor CBS van Amy Rardin (Charmed (2018)), George Northy (Charmed (2018)) en Laurie Zaks (Castle).
De serie volgt een moorddetective die zijn eigenzinnige familie van mysterieschrijvers inschakelt om hem te helpen bij het oplossen van zaken die de autoriteiten verbijsteren.

Rardin en Northy zullen optreden als schrijvers en uitvoerende producenten; Zaks produceert onder haar vlag Rosewood TV.

Rardin is momenteel hoofdschrijver en mede-uitvoerend producent bij Marvel/Disney+'s Echo, en ze was medebedenker en uitvoerend producent bij de reboot van Charmed voor The CW. Ze was ook mede-uitvoerend producent en schrijfster voor vier seizoenen van Jane the Virgin voor The CW en begon haar carrière bij ABC Family's Greek.



Northy (foto) verkocht Ozma aan Netflix, een serie die zich afspeelt in het universum van de Tovenaar van Oz, met 21 laps en Untitled Entertainment als producenten. Zijn speelfilm G.B.F. (Gay Best Friend) ging in première op het TriBeCa Film Festival en werd gedistribueerd door Vertical Films met veel kritische reacties. George verkocht Wellsville aan NBC en Infamous aan The CW. Daarvoor was Northy co-producent van Charmed (2018) met Amy Rardin voor CW en CBS Studios. Daarnaast verkocht hij een serie-adaptatie van Jawbreaker, met Darren Stein en Sony TV aan E!.

Zaks, die achter de populaire ABC-dramaserie Castle zat, lanceerde haar productiebedrijf Rosewood Television in 2021. Op dat moment, na zeven jaar als hoofd televisie bij Todd Lieberman en David Hoberman's Mandeville Films, had ze een deal met ABC Signature. Onlangs sloot ze een deal met ITV Studios America, de Amerikaanse tak van de Britse zender en productiegroep, waar ze een ontwikkelingsdeal heeft. Ze ontwikkelde eerder series waaronder ABC's The Fix, The Family en Wicked City en Netflix's Hit and Run.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten