Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Iwan Rheon (Game of Thrones) onder de negen nieuwe castleden voor Those About To Die

De Peacock-serie, geïnspireerd op het non-fictieboek van Daniel Mannix, speelt zich af in de tijd van de gladiatoren.

Het verhaal volgt de complexe en corrupte wereld van de door spektakel gedreven gladiatorencompetitie in het oude Rome. Het boek werd eerder gebruikt als basis voor de speelfilm Gladiator uit 2000 met Russell Crowe.

Iwan Rheon, Liraz Charhi, Johannes Haukur Johannesson, Rupert Penry-Jones, Eneko Sagardoy, Pepe Barroso, Gonçalo Almeida, Kyshan Wilson en Alicia Edogamhe zijn gecast in de serie. Sir Anthony Hopkins (Westworld), Sara Martins (Death In Paradise) en Dimitri Leonidas (The One) waren al gecast voor hoofdrollen. Er wordt gefilmd in Rome.Rheon (foto), vooral bekend als de sadistische Ramsay Bolton in Game of Thrones, is gecast als de ambitieuze misdaadbaas Tenax en vervangt Lorenzo Richelmy, die afhaakte wegens een conflict met roosters. Rheon was ook te zien in BAFTA-winnaar Misfits voor E4 en als Maximus in superheldenserie Marvel's Inhumans.

Charhi (Tehran) zal Berenice spelen, koningin van de veroverde Judea's die in Rome gevangen worden gehouden. Johannesson (Vikings: Valhalla) speelt de imposante Noorse gladiator Viggo en Penry-Jones (Spooks) is Marsus, een rijke patriciër en gepensioneerd generaal die naar de troon verlangt.

Sagardoy (Patria), Barroso (Alta Mar) en Almeida (Esperança) spelen de gebroeders Corsi, terwijl Wilson (Viola come il mare) de vrouwelijke gladiator in opleiding Aura speelt. Nieuwkomer Edogamhe speelt een slaaf die verkocht wordt aan Marsus en Antonia (Gabriella Pession, Crossing Lines).

Een premièredatum voor Those About To Die zal later worden aangekondigd.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst