Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Nieuwe CBS-serie The Never Game met Justin Hartley krijgt nieuwe titel: Tracker

CBS heeft het nieuwe drama van Justin Hartley (This Is Us) een nieuwe titel gegeven. Voorheen getiteld The Never Game, is de nieuwe serie nu getiteld Tracker.

CBS heeft vandaag aangekondigd dat de nieuwe dramaserie met Justin Hartley in de hoofdrol en als uitvoerend producent, voorheen bekend als The Never Game, de nieuwe titel Tracker heeft gekregen. Het netwerk onthulde de titelwijziging met de release van een teaser trailer video, die je onderaan kunt bekijken.In Tracker speelt Hartley (foto) de rol van de eenzame overlever Colter Shaw, die door het land zwerft als 'beloningzoeker'. Hij gebruikt zijn deskundige opsporingsvaardigheden om burgers en wetshandhavers te helpen bij het oplossen van allerlei mysteries, terwijl hij worstelt met zijn eigen gebroken familie. Robin Weigert (Deadwood), Abby McEnany (Work in Progress), Eric Graise (Locke & Key) en Fiona Rene (I Know What You Did Last Summer) spelen ook mee. De serie is gebaseerd op de bestseller The Never Game van Jeffery Deaver.

Tracker is gepland voor uitzending in het seizoen 2023-2024. De serie wordt geproduceerd door 20th Television. Naast Hartley produceren Ken Olin, Ben H. Winters en Hilary Weisman Graham voor 20th Television. Olin (This Is Us) regisseerde de pilot naar een script van Winters.

De premièredatum van Tracker wordt in de komende maanden bekendgemaakt.

Bekijk de preview voor Tracker hieronder.
Video on youtube
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst