Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

STV Studios gaat serieverfilming maken van thrillerroman Good Girls Die Last

Producent STV Studios (Screw, The Victim) heeft een optie genomen op de komende feministische thrillerroman Good Girls Die Last en past deze aan voor televisie.

Good Girls Die Last is een donker komische, feministische thriller, die het verhaal vertelt van Em die, op de dag van een record brekende hittegolf, in een race tegen de klok een vastgelopen Londen moet ontvluchten terwijl een seriemoordenaar de straten stalkt. Em's leven is altijd vol geweest van mannen die hun zin krijgen en vandaag wemelt het in de verschroeide stad van hen, maar terwijl haar moeilijke verleden haar weer achtervolgt, weigert ze hen te laten winnen.Het Schotse STV Studios heeft de televisierechten verworven voor het debuut van Natali Simmonds, dat later dit jaar wordt gepubliceerd. Het bedrijf, dat ook het komende Apple TV+ drama Criminal Record met Peter Capaldi en Cush Jumbo maakt, heeft Claire Armspach aangetrokken als hoofd Drama Development en Sarah Brown als Creative Director of Drama.

Brown zei dat de roman "perfect het 'zo-gewend-om-het-gewoon-te-accepteren' seksisme weergeeft waarmee vrouwen vaak dagelijks worden geconfronteerd.

STV Studios is de tweede Schotse productiemaatschappij die in evenveel dagen een roman voor televisie bewerkt, nadat Shetland-schrijver David Kane en de door Channel 4 gesteunde producent Freedom Scripted uit Glasgow de rechten op de serie Morrow van Denise Mina binnenhaalden.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws