Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Thriller-roman A Murder in Hollywood over actrice Lana Turner in ontwikkeling

Thriller-roman A Murder in Hollywood over actrice Lana Turner in ontwikkeling

Lana Turner's partner, maffialid Johnny Stompanato, zou in 1958 in haar huis zijn doodgestoken door Turner's dochter Cheryl Crane.
Dit incident is de basis voor Casey Sherman's volgende true crime thriller: A Murder in Hollywood, en het is ook op weg naar het kleine scherm.

Jake Crane, geen familie, die het scenario schreef voor Jonathan Majors en Glen Powell's Koreaanse oorlogsfilm Devotion, geregisseerd door J.D. Dillar, heeft de rechten op het boek gekocht en zal het bewerken.

A Murder in Hollywood is Sherman's zestiende boek en volgt op boekwerken als The Finest Hours, die werd verfilmd door Disney met Chris Pine in de hoofdrol, en Boston Strong dat werd bewerkt tot Patriots Day met Mark Wahlberg in de hoofdrol.

A Murder in Hollywood verhaalt over de fatale steekpartij van Turners gangstervriendje Stompanato in haar Beverly Hills herenhuis eind jaren vijftig. Crane werd vrijgesproken nadat een lijkschouwing oordeelde dat de moord gerechtvaardigd was als gevolg van fysiek misbruik binnen de familie. Stompanato was gelieerd aan de Cohen misdaadfamilie en begon na The Lady Takes A Flyer met Turner (foto) uit te gaan.



Het boek verschijnt later dit jaar bij Sourcebooks. Het zal een nieuwe blik werpen op de moord en onderzoeken hoe Turner het doelwit was van afpersing door Stompanato en zijn baas Mickey Cohen. Het zal ook de theorie onderzoeken dat Turner in feite Stompanato heeft vermoord.

Sherman produceert samen met Jake Crane en zijn producerende partner, Geoff Stults.

Crane schreef het scenario Devotion samen met Jonathan Stewart en Adam Makos. Hij bewerkt momenteel het boek van Bill Plaschke, Paradise Found, voor 101 Studios over het seizoen van het Paradise High School Football-team in de nasleep van de bosbranden die de stad in Noord-Californië in 2018 verwoestten.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten