Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Zorro-serie in de maak bij Disney+ met Game of Thrones-schrijver Bryan Cogman

Zorro-serie in de maak bij Disney+ met Game of Thrones-schrijver Bryan Cogman

Bryan Cogman (Game of Thrones) is verbonden als schrijver, showrunner en uitvoerend producent van Disney Branded Television's Zorro (werktitel) serieproject.
Deadline onthulde exclusief dat de serie al in eind 2021 in ontwikkeling was. Wilmer Valderrama (That 70's Show) zal de hoofdrol gaan spelen als het titelpersonage en de avonturenserie uitvoerend produceren.



Naast Valderrama (foto) en Cogman zijn Gary Marsh en John Gertz de uitvoerende producenten.

De Disney+-serie volgt de bevoorrechte caballero Diego De La Vega die na een familietragedie terugkeert naar zijn geboortestad El Pueblo de Los Angeles. Daar ontdekt hij een cultuur van corruptie en onrechtvaardigheid die hem ertoe brengt de mantel van de gemaskerde burgerwacht Zorro aan te nemen, Amerika's eerste echte superheld.

De studio beschrijft Zorro (werktitel) als een gedurfde heruitvinding van Disney's klassieke serie (foto, met Guy Williams) voor een modern publiek; een episch avontuur geworteld in de rijke en diverse geschiedenis van Californië, barstend van de humor, sinistere intriges, romantische verwikkelingen, en spannende degengevechten.



Cogman werkte tien jaar en acht seizoenen aan HBO's populaire fantasyserie Game of Thrones, waarvan hij mede-uitvoerend producent was en elf afleveringen schreef. Voor zijn werk aan Game of Thrones ontving Cogman vier Emmy Awards, een Hugo Award, een Producer's Guild of America Award en zeven nominaties voor een Writer's Guild Award.

Hij was adviserend producent voor het eerste seizoen van Amazon Prime's The Lord of the Rings: The Rings of Power en heeft het scenario geschreven voor Disney's aankomende filmremake van The Sword in the Stone.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten