Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Overzicht nieuwe series in maart 2023

Overzicht nieuwe series in maart 2023

Net als in februari 2023 hebben we alle* nieuwe series die in maart 2023 uitkomen voor je op een rijtje gezet.

True Lies

Te zien vanaf: Woensdag 1 maart bij CBS.
Het verhaal: Helen is in True Lies geschokt als ze ontdekt dat haar saaie en onopvallende echtgenoot Harry, een computerconsulent, een bekwame internationale spion is. De onvervulde huisvrouw in een buitenwijk stort zich in een leven van gevaar en avontuur als ze wordt gerekruteerd om met hem samen te werken om de wereld te redden terwijl ze proberen hun passieloze huwelijk nieuw leven in te blazen.
De cast: Steve Howey, Ginger Gonzaga, Mike O'Gorman, Omar Benson Miller, Lucas Jaye, Annabella Didion en vele anderen.
Genre: Actie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


Daisy Jones & The Six

Te zien vanaf: Donderdag 2 maart bij Prime Video.
Het verhaal: In 1977 stonden Daisy Jones & The Six aan de top van de wereld. Onder leiding van twee charismatische leadzangers - Daisy Jones en Billy Dunne - was de band uit de vergetelheid tot roem gestegen. En toen, na een uitverkochte show in Soldier Field in Chicago, stopten ze ermee. Nu, decennia later, komen de bandleden eindelijk overeen om de waarheid te onthullen. Dit is het verhaal van hoe een iconische band implodeerde op het hoogtepunt van zijn krachten.
De cast: Riley Keough, Camila Morrone, Sam Claflin, Nabiyah Be, Will Harrison, Suki Waterhouse en vele anderen.
Genre: Muzikale drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


Der Schwarm

Te zien vanaf: Maandag 6 maart bij ZDF.
Het verhaal: Een gevecht met een onbekende maritieme inlichtingendienst bedreigt in Der Schwarm het voortbestaan ​​van de hele wereldbevolking en zet vraagtekens bij het zelfbeeld van de mens als kroon op de schepping. Een groep wetenschappers en militairen staat voor de taak een antwoord te vinden op deze uitdaging: moeten ze vreedzaam contact maken met de onbekende soort, of is er nog maar één laatste gevecht om te overleven?
De cast: Lydia Wilson, Krista Kosonen, Alexander Karim, Cécile de France, Oliver Masucci, Leonie Benesch en vele anderen.
Genre: Sciencefiction
Land van herkomst: Duitsland
Video on youtube


Rain Dogs

Te zien vanaf: Maandag 6 maart bij BBC One.
Het verhaal: Rain Dogs is een wild en punky verhaal over de liefde van een moeder voor haar dochter, over diepgewortelde en hartstochtelijke vriendschappen en over genialiteit gedwarsboomd door armoede en vooroordelen.
De cast: Daisy May Cooper, Jack Farthing, Ronke Adekoluejo, Fleur Tashjian en vele anderen.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Groot-Brittannië
Video on youtube


School Spirits

Te zien vanaf: Donderdag 9 maart bij Paramount+.
Het verhaal: School Spirits draait om een tienermeisje dat haar eigen verdwijning onderzoekt terwijl ze vastzit in het hiernamaals. Ze doet dit samen met een groep andere studenten die ook vastzitten in het voorgeborchte op hun middelbare school.
De cast: Peyton List, Kristian Flores, Spencer MacPherson, Kiara Pichardo, Sarah Yarkin, Nick Pugliese en vele anderen.
Genre: Bovennatuurlijk
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


Unprisoned

Te zien vanaf: Vrijdag 10 maart bij Hulu.
Het verhaal: Een rommelige maar perfectionistische relatietherapeut en alleenstaande moeder zet in Unprisoned haar leven op haar kop als haar vader uit de gevangenis komt en bij haar en haar tienerzoon intrekt.
De cast: Kerry Washington, Delroy Lindo, Marque Richardson en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


Gotham Knights

Te zien vanaf: Dinsdag 14 maart bij The CW.
Het verhaal: In de nasleep van de moord op Bruce Wayne, smeedt zijn opstandige geadopteerde zoon een onwaarschijnlijke alliantie met de kinderen van Batmans vijanden wanneer ze allemaal worden beschuldigd van het doden van de Caped Crusader. Als de meest gezochte criminelen van de stad, moet deze afvallige bende buitenbeentjes vechten om hun namen te zuiveren in een Gotham die is afgedaald in de gevaarlijkste die het ooit is geweest. Hoop komt echter uit de meest onverwachte hoek, want dit team van niet-overeenkomende voortvluchtigen zal de volgende generatie redders worden, bekend als de Gotham Knights.
De cast: Misha Collins, Oscar Morgan, Fallon Smythe, Tyler DiChiara, Olivia Rose Keegan, Navia Robinson en vele anderen.
Genre: Superhelden
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


Swarm

Te zien vanaf: Donderdag 16 maart bij Prime Video.
Het verhaal: Swarm volgt een vrouw als haar obsessie met een popster een griezelige wending neemt.
De cast: Dominique Fishback, Chloe Bailey, Damson Idris en vele anderen.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


Hasta el cielo: La serie

Te zien vanaf: Vrijdag 17 maart bij Netflix.
Het verhaal: Om onafhankelijk te blijven van haar vader, die een handelaar in gestolen goederen is, sluit een pas weduwe alleenstaande moeder in Hasta el cielo: La serie zich aan bij de bende dieven van haar overleden echtgenoot.
De cast: Álvaro Rico, Luis Tosar, Asia Ortega, Richard Holmes, Fernando Cayo, Patricia Vico en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Catalonië
Video on youtube


Arcadia

Te zien vanaf: Zondag 19 maart bij Eén/KRO-NCRV.
Het verhaal: Na een grote catastrofe ontstaat een nieuwe samenleving, Arcadia. Omdat grondstoffen schaars geworden zijn, wordt een puntensysteem geïntroduceerd: de Burgerscore. Die bepaalt wat je kan en mag doen in deze maatschappij, en waar je als burger recht op hebt. Arcadia volgt een gezagsgetrouwe familie die dankzij haar hoge score een goed leven kan leiden. Maar alles verandert wanneer aan het licht komt dat de vader van de familie gefraudeerd heeft om de Burgerscore van twee van zijn dochters hoog te houden. Hij wil hen zo beschermen tegen een wereld waarin alles afhangt van hun score. Als straf wordt hij uit Arcadia verbannen naar de buitenwereld, die quasi onbewoonbaar is en waar alleen de sterksten kunnen overleven. Zijn vrouw en vier dochters blijven alleen achter en krijgen strafpunten voor zijn fraude. Ze komen terecht in een kluwen van bedrog en verraad, waarbij de solidariteit tussen de vrouwen steeds meer op de proef wordt gesteld. Kiezen ze voor zichzelf of elkaar?
De cast: Lynn Van Royen, Abigail Abraham, Melody Klaver, Ellie de Lange, Gene Bervoets, Monic Hendrickx en vele anderen.
Genre: Sciencefiction
Land van herkomst: België/Nederland
Video on youtube



Essex County

Te zien vanaf: Zondag 19 maart bij CBC Television.
Het verhaal: Essex County is een vijfdelige gelimiteerde serie gebaseerd op de briljante graphic novel van Jeff Lemire. Een verhaal van vier ongelijksoortige karakters die met elkaar verbonden zijn door bloedlijnen. Van de oude oom Lou tot de jonge Lester, tot Anne de plattelandsverpleegster en Ken, de stoïcijnse boer, de vier hoofdpersonages eb en vloed in elkaars leven, langzaam weven ze verbindingen tussen hen die hen uiteindelijk redden en verlossen.
De cast: Molly Parker, Brian J. Smith, Stephen McHattie, Finlay Wojtak-Hissong, Kevin Durand en vele anderen.
Genre: Mini
Land van herkomst: Canada
Video on youtube


Lucky Hank

Te zien vanaf: Zondag 19 maart bij AMC.
Het verhaal: William Henry Devereaux Jr. is in Lucky Hank de onwaarschijnlijke en onwillige voorzitter van de Engelse afdeling in een onder gefinancierde universiteit in de Pennsylvania Rust Belt. Zijn onvrede is geworteld in onopgeloste problemen met zijn vader, een middelmatige en rechtmatige studentenorganisatie, en in het feit dat zijn afdeling woester verdeeld is dan de Balkan.
De cast: Bob Odenkirk, Mireille Enos, Olivia Welch, Diedrich Bader, Sara Amini, Cedric Yarbrough en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


The Night Agent

Te zien vanaf: Donderdag 23 maart bij Netflix.
Het verhaal: The Night Agent is gecentreerd rond een laaggeplaatste FBI-agent die in de kelder van het Witte Huis werkt, een telefoon bemant die nooit rinkelt - tot de nacht dat het dat wel doet, waardoor hij in een snel bewegende en gevaarlijke samenzwering terechtkomt die uiteindelijk helemaal naar de Oval-office leidt.
De cast: Gabriel Basso, Luciane Buchanan, Hong Chau, D.B. Woodside, Fola Evans-Akingbola, Eve Harlow en vele anderen.
Genre: Thriller
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


Up Here

Te zien vanaf: Vrijdag 24 maart bij Hulu.
Het verhaal: Een muzikale romantische comedy die zich afspeelt in New York City, 1999. Up Here volgt het buitengewone verhaal van een gewoon stel, Lindsay en Miguel. Terwijl ze verliefd worden ontdekken ze dat zijzelf misschien wel het grootste obstakel zijn om samen gelukkig te worden; net als de verraderlijke wereld van herinneringen, obsessies, angsten en fantasieën die in hun hoofd leven.
De cast: Mae Whitman, Carlos Valdes, Katie Finneran, John Hodgman, Andrea Burns, Sophia Hammons en vele anderen.
Genre: Muzikale comedy
Land van herkomst: Amerika
Nog geen video beschikbaar.

Rabbit Hole

Te zien vanaf: Zondag 26 maart bij Paramount+.
Het verhaal: Privé-spionageagent James Weir bevindt zich in Rabbit Hole midden in een strijd om het behoud van de democratie in een wereld die op gespannen voet staat met verkeerde informatie, gedragsmanipulatie, de toezichtstaat en de belangen die deze buitengewone krachten beheersen.
De cast: Kiefer Sutherland, Charles Dance, Meta Golding, Enid Graham, Jason Butler Harner, Walt Klink en vele anderen.
Genre: Mini
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


The Big Door Prize

Te zien vanaf: Dinsdag 28 maart bij Apple TV+.
Het verhaal: De inwoners van een klein stadje genaamd Deerfield ontdekken in The Big Door Prize een magische machine die het lot voorspelt in hun supermarkt.
De cast: Chris O'Dowd, Gabrielle Dennis, Damon Gupton, Josh Segarra Sammy Fourlas, Djouliet Amara en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


Wellmania

Te zien vanaf: Woensdag 29 maart bij Netflix.
Het verhaal: Volgt Liv in Wellmania, die een grote gezondheidscrisis heeft, ze wordt gedwongen haar 'live fast die young'-houding te heroverwegen.
De cast: Celeste Barber, J.J. Fong, Genevieve Mooy, Lachlan Buchanan, Remy Hii, Alexander Hodge en vele anderen.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Australië
Video on youtube


The Power

Te zien vanaf: Donderdag 30 maart bij Prime Video.
Het verhaal: De wereld van The Power is onze wereld, behalve dan dat er een natuurlijke fout is. Plotseling, en zonder waarschuwing, ontwikkelen alle tienermeisjes in de wereld de kracht om mensen vrijelijk te elektrocuteren. Het is erfelijk, het is ingebouwd, en het kan niet worden weggenomen van hen. The Power volgt een cast van opmerkelijke personages van Londen tot Seattle en van Nigeria tot Moldavië, terwijl de macht evolueert van een tinteling in de sleutelbeenderen van tieners tot een complete omkering van de machtsbalans in de wereld.
De cast: Auli'i Cravalho, John Leguizamo, Toheeb Jimoh, Ria Zmitrowicz, Halle Bush, Heather Agyepong en vele anderen.
Genre: Thriller
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


Unstable

Te zien vanaf: Donderdag 30 maart bij Netflix.
Het verhaal: Unstable volgt een introverte zoon die gaat werken voor zijn zeer succesvolle, wild excentrieke vader om hem en zijn succesvolle biotech bedrijf te redden van een ramp. Het is geïnspireerd op de social media relatie van Rob en John Owen Lowe, waarin John Owen zijn vader vaak op humoristische wijze trolt.
De cast: Rob Lowe, John Owen Lowe, Fred Armisen, Tom Allen en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt of gewijzigd, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegengekomen of er een datum is gewijzigd.

** Na overleg hebben we besloten om programma’s, zoals reality-, competitie-, documentaire-, huis en tuin-, spel-, kook-, praat-, sport-, special interest- en kinder/family programma’s, animatie en anime, niet meer op te nemen in dit overzicht. In het maandelijkse start- en premièredatums overzicht of het weekoverzicht staan ze nog wel.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

martenbernadette
martenbernadette 28 februari 2023, 17:10
dank je wel voor de update
Log in om een reactie achter te laten