Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe comedyserie The Regal in ontwikkeling bij NBC

NBC ontwikkelt The Regal, een werkplek-comedy van schrijver Brad Copeland (Life in Pieces), Kevin Hart's Hartbeat en Universal Television.

The Regal, geschreven door Copeland, is een werkplek-comedy over een casino in Las Vegas, het grootste en gekste kantoor ter wereld. De serie volgt de werknemers die hun verschillende perspectieven en persoonlijkheden overwinnen om het enige te worden wat je niet kunt winnen bij een gokkast, namelijk familie.Hart (foto) verkocht onlangs True to Size voor ontwikkeling bij Peacock, een comedyserie van een half uur, geïnspireerd op een vroeg hoofdstuk in Hart's leven toen hij werkte als verkoper van sneakers in een winkelcentrum. De portefeuille van Hartbeat omvat Netflix titels Fatherhood en True Story; de filmhit Night School; Quibi-die-Roku Original werd Die Hart; plus podcasts en andere ondernemingen.

Copeland werkte onlangs aan alle vier de seizoenen van de CBS-comedyserie Life in Pieces, te beginnen als mede-uitvoerend producent en opklimmend tot uitvoerend producent in het tweede en derde seizoen en adviserend producent in het laatste seizoen. Zijn andere verdiensten omvatten het bedenken van de comedyserie The Inbetweeners (US) en adviserend producent voor My Name Is Earl en producent voor Fox's Arrested Development.

Copeland produceert samen met Hart, Bryan Smiley en Mike Stein voor Hartbeat. Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, is de studio.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst