Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Comedyserie Rock Camp in ontwikkeling bij FOX

Comedyserie Rock Camp in ontwikkeling bij FOX

FOX ontwikkelt de comedyserie Rock Camp van Steve Basilone, Jeff Rowe en David Fishof, oprichter van Rock and Roll Fantasy Camp.
Het project volgt een rockster met pech, die na een reeks mislukkingen met tegenzin les gaat geven in Rock Camp - een zomerkamp waar iedereen zijn fantasie kan uitleven om te schijnen naast zijn favoriete rockers - om aan een gerechtelijk mandaat te voldoen en zijn reputatie te redden.

Basilone, mede-uitvoerend producent van The Goldbergs (2013), heeft ook geschreven voor Community en The Michael J. Fox Show. Hij zal Rock Camp schrijven en samen met Rowe en Fishof produceren.



Fishof (foto) begon Rock and Roll Fantasy Camp nadat hij gewerkt had met Ringo Starr, Roger Daltrey, The Monkees, Joe Walsh en Peter Frampton. Hij lanceerde het in 1997 en heeft meer dan zesduizend mensen door hun rockster dromen geloodst. Eerder produceerde hij samen met Mark Burnett een realityserie voor VH1 die twee seizoenen liep.

Rowe is adviseur van Rock and Roll Fantasy Camp en producent van een recente documentaire erover.

Rock Camp wordt geproduceerd door Fox Entertainment Studios, dat is opgericht om zelf series te produceren.

Het is het nieuwste comedyproject van het netwerk en loopt vooruit op de lancering van Animal Control, met Joel McHale in de hoofdrol, die volgende maand van start gaat, naast series als Call Me Kat en Welcome to Flatch.

Elders op FOX's ontwikkelingslijst van comedyseries staan Remix, dat zich ook afspeelt in de muziekwereld, dit keer over een millennial die van podcasts houdt en de oude funkopnamestudio van zijn vader probeert te moderniseren, een nog titelloze getuigenbeschermings-comedy van Michelle Nader, de true-crime-komedie Dicks van Jared Goldstein en Mary Beth Barone, en tenslotte Buffalo Tens, een datingcomedy van Riki Lindhome en Natasha Leggero.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten