Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Drops of God-serie van Legendary naar Apple TV+

Apple TV+ heeft Drops of God, een serie die zich afspeelt in de wereld van goede wijn en gebaseerd is op een Japanse manga, aangekocht bij Legendary Entertainment.

Uit bronnen hebben we begrepen dat de streamingdienst een aantal kandidaten heeft verslagen om de internationale serie, die in meerdere talen wordt gesproken, waaronder Engels, Frans en Japans, binnen te halen.

Het meest interessante element van de deal is echter dat het een van de eerste keren is dat Apple TV+ zijn teen in internationale co-producties en licenties steekt. We hebben gehoord dat het eerste seizoen van Teheran en Losing Alice op een vergelijkbare manier zijn opgenomen.

Drops of God is geschreven door Quoc Dang Tran, die schreef aan de Franse serie Call My Agent/Dix pour cent (te zien op Netflix) en Disney+'s Parallèles creëerde, de eerste Franstalige serie van de streamingdienst, en geregisseerd door Oded Ruskin, die afleveringen van Prime Video's Absentia en No Man's Land (te zien op Viaplay en Lionsgate+) heeft geregisseerd.In de serie spelen Fleur Geffrier (Vise le coeur) en Tomohisa Yamashita (foto, The Head (2020), Alice in Borderland (2020)) de hoofdrol. De film is opgenomen in Frankrijk, Japan en Italië.

De achtdelige serie is een co-productie tussen Legendary Television, Dynamic Television, France Televisions en Hulu Japan, en in samenwerking met Adline Entertainment.

Drops of God heeft een budget van ongeveer 30.000 dollar en Legendary heeft een groot deel hiervan gefinancierd. Als gevolg daarvan behandelde het de wereldwijde verkoop voor alle gebieden behalve Frankrijk en Japan, waar Hulu Japan, dat eigendom is van Nippon en een apart bedrijf is van de Disney-streamer, de serie in première zal brengen.

De serie speelt zich af in de wereld van gastronomie en heerlijke wijnen, die in rouw zijn nu Alexandre Léger, schepper van de beroemde Léger Wine Guide en emblematische figuur in de oenologie, zojuist op 60-jarige leeftijd in zijn huis in Tokio is overleden.

Hij laat een dochter achter, Camille, die in Parijs woont en haar vader niet meer heeft gezien sinds haar ouders zijn gescheiden toen ze negen jaar oud was. Wanneer Camille naar Tokio vliegt en het testament van Léger wordt voorgelezen, ontdekt ze dat haar vader haar een buitengewone wijncollectie heeft nagelaten - de grootste ter wereld volgens de experts. Maar om de erfenis op te eisen moet Camille concurreren met een briljante jonge oenoloog, Issei Tomine, die haar vader onder zijn hoede nam en in het testament van Léger zijn 'geestelijke zoon' wordt genoemd. Maar is zijn band met Issei alleen spiritueel?

Het is gebaseerd op de Japanse mangaserie 神の雫 (Kami, no Shizuku), geschreven door Yuko en Shin Kibayashi met tekeningen van Shu Okimoto en uitgegeven door Kodansha.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst