Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Dramaserie Sheba in ontwikkeling voor Hulu

Sheba, een dramaserie van Chantelle Wells, Azie Tesfai en Ryan Coogler's Proximity Media, wordt ontwikkeld door Onyx Collective voor Hulu.

Sheba verkent de opkomst van de eerste koningin van het Afrikaanse continent als ze het land dat we nu kennen als Ethiopië probeert te verenigen, waardoor het een van de rijkste en meest formidabele koninkrijken ter wereld wordt.

Geïnspireerd door ware gebeurtenissen, volgen we Makeda in een wereld van gevaar, bedrog en politieke intriges als ze wordt gedwongen om in een rol te stappen die niemand, inclusief zijzelf, zich ooit had kunnen voorstellen als de koningin van Sheba.

Het project werd zaterdag aangekondigd tijdens het panel van Onyx Collective op het Sundance Film Festival.

Sheba is gecreëerd door Wells (Yellowjackets) en Tesfai (Supergirl) en geschreven door Wells.Azie Tesfai (foto) speelde en schreef mee aan CW's Supergirl als ex-militair psychologe Kelly Olsen en DC comics superheld The Guardian. Tesfai was de eerste Ethiopische persoon die ooit een comic-superheld op het scherm portretteerde en speelde eerder moorddetective Nadine Hansan in CW's Jane the Virgin. Tesfai schrijft momenteel een pilot, The Chase, die in ontwikkeling is bij NBC.

Chantelle Wells is een Emmy-genomineerde schrijver en producent, meest recentelijk voor Marvel's aankomende serie Echo voor Disney+. Wells heeft ook geschreven voor Showtime's Emmy-genomineerde drama Yellowjackets, waarvoor ze ook werd genomineerd voor twee Writers Guild Awards. Terwijl ze haar master in schrijven en produceren voor televisie behaalde aan de Loyola Marymount University, schreef Wells een originele pilot, die haar de CBS Writing Fellowship opleverde, op weg naar haar eerste baan als televisie-schrijver bij Jane the Virgin van The CW, gevolgd door Good Girls van NBC.

Proximity Media zal uitvoerend produceren via hun algemene overeenkomst met Onyx Collective, samen met Wells, Tesfai en Proximity Media's Coogler, Kalia King, Sev Ohanian en Zinzi Coogler.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst