Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in februari 2023

In februari 2023* staan er weer nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje** gezet.

*

The Ark


Te zien vanaf: Woensdag 1 februari bij Syfy
Het verhaal: 100 jaar in de toekomst zijn planetaire kolonisatiemissies in The Ark begonnen als een noodzaak om het voortbestaan van de mensheid veilig te stellen. De eerste van deze missies op een ruimtevaartuig dat bekend staat als Ark One stuit op een catastrofale gebeurtenis die enorme vernietiging en verlies van mensenlevens veroorzaakt. Met nog meer dan een jaar te gaan voordat ze hun doelplaneet bereiken, een gebrek aan levensonderhoudende voorraden en verlies van leiderschap, moet de overgebleven bemanning de beste versie van zichzelf worden om op koers te blijven en te overleven.
De cast: Tiana Upcheva, Stacey Read, Christina Wolfe, Miles Barrow, Pavle Jerinić, Shalini Peiris en vele anderen.
Genre: Sciencefiction
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Dear Edward


Te zien vanaf: Donderdag 2 februari bij Apple TV+
Het verhaal: Dear Edward is het verhaal van Edward Adler, een 12-jarige jongen die een verwoestende crash van een commercieel vliegtuig overleeft waarbij alle andere passagiers op de vlucht omkomen, inclusief zijn familie. Terwijl Edward en een divers ensemble van anderen die door de tragedie zijn getroffen, proberen het leven na de crash te begrijpen, ontstaan er onverwachte vriendschappen, romances en gemeenschappen.
De cast: Colin O'Brien, Connie Britton, Taylor Schilling en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Freeridge


Te zien vanaf:Donderdag 2 februari bij Netflix
Het verhaal: Een groep vrienden heeft in Freeridge al dan niet een dodelijke vloek losgelaten en een nieuw avontuur is begonnen.
De cast: Keyla Monterroso Mejia, Shiv Pai, Bryana Salaz, Ciara Riley Wilson en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Nolly


Te zien vanaf: februari bij ITVX
Het verhaal: De driedelige miniserie Nolly onderzoekt de opkomst en ondergang van één van de beroemdste gezichten op de Britse televisie in de jaren 60 en 70: Noele Gordon (of Nolly voor haar vrienden)
De cast: Helena Bonham Carter, Max Brown en vele anderen.
Genre: Miniserie
Land van herkomst: Groot-Brittannië
Video on youtube


*

Class


Te zien vanaf: Vrijdag 3 februari bij Netflix
Het verhaal: De vonken slaan over in het chique Hampton International in New Delhi, wanneer drie nieuwe studenten met een totaal verschillende achtergrond de bestaande dynamiek in deze elite-enclave uitdagen. Netflix India presenteert Class, een bewerking van de populaire Spaanse serie Elite gemaakt door Carlos Montero en Dario Madrona. Deze serie voor jongvolwassenen volgt de tumultueuze gebeurtenissen die zich ontvouwen wanneer twee werelden botsen, waardoor families, relaties en het leven van studenten uit spraakmakende families door elkaar worden geschud.
De cast: Anjali Sivaraman, Gurfateh Pirzada, Ayesha Kanga, Chayan Chopra, Chintan Rach, Piyush Khati en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: India
Video on youtube


*

Not Dead Yet


Te zien vanaf: Woensdag 8 februari bij ABC
Het verhaal: Not Dead Yet volgt Nell Stevens, platzak, pas vrijgezel en zich oud voelend, een zelfverklaarde ramp van in de veertig, die werkt om het leven en de carrière die ze 10 jaar geleden achterliet opnieuw op te bouwen. Wanneer ze de enige baan krijgt die ze kan vinden - het schrijven van overlijdensberichten - begint Nell levensadvies te krijgen van een onwaarschijnlijke bron.
De cast: Gina Rodriguez, Angela Elayne Gibbs, Josh Banday en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Funny Woman


Te zien vanaf: Donderdag 9 februari bij Sky Max
Het verhaal: Een jonge vrouw uit Blackpool vindt in Funny Woman haar stem in de door mannen gedomineerde wereld van de comedy uit de jaren 60 en verovert daarmee Londen stormenderhand.
De cast: Gemma Arterton, Rupert Everett, Tom Bateman, David Threlfall, Laura Howard en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Groot-Brittannië
Video on youtube


*

Love to Hate You


Te zien vanaf: Vrijdag 10 februari bij Netflix
Het verhaal: Voor een advocaat die niet graag van mannen verliest en een A-acteur die vrouwen wantrouwt, betekent in Love to Hate You liefde niets - totdat ze gedwongen worden met elkaar uit te gaan.
De cast: Kim Ok-Bin, Yoo Teo, Kim Ji-hun, Go Won-Hee, Lee Joo-bin, Kim Sung-ryung en vele anderen.
Genre: Romantische dramedy
Land van herkomst: Zuid-Korea
Video on youtube


*

Animal Control


Te zien vanaf: Donderdag 16 februari bij FOX
Het verhaal: Animal Control is één camera comedy die een groep plaatselijke medewerkers van de dierenbescherming volgt, wier leven wordt bemoeilijkt door het feit dat dieren eenvoudig zijn, maar mensen niet.
De cast: Joel McHale, Vella Lovell, Ravi Patel, Michael Rowland, Grace Palmer, Gerry Dee en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Hello Tomorrow!


Te zien vanaf: Donderdag 16 februari bij Apple TV+
Het verhaal: Hello Tomorrow! speelt zich af in een retro-toekomstige wereld. Het draait om een groep reizende verkopers die maan-timeshares verkopen. Crudup schittert als Jack, een verkoper met groot talent en ambitie, wiens onwankelbare vertrouwen in een betere toekomst zijn collega's inspireert, zijn wanhopige klanten nieuw leven inblaast, maar dreigt hem gevaarlijk verloren te laten in de droom die hem ondersteunt.
De cast: Billy Crudup, Jacki Weaver, Haneefah Wood, Hank Azaria, Alison Pill, Nicholas Podany en vele anderen.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Last King of the Cross


Te zien vanaf: Vrijdag 17 februari bij Paramount+
Het verhaal: Last King of the Cross gaat over de broers John en Sam, hun machtsovername in de straten van Sydney en de impact die hun groeiende rijk heeft op hun relatie. Gebaseerd op de autobiografie van John Ibrahim.
De cast: Callan Mulvey, Lincoln Younes, Tim Roth, Claude Jabbour, Tess Haubrich en vele anderen.
Genre: Miniserie
Land van herkomst: Australië
Nog geen trailer beschikbaar.

*

The Company You Keep


Te zien vanaf: Zondag 19 februari bij ABC
Het verhaal: In The Company You Keep leidt een nacht van passie tot liefde tussen oplichter Charlie en undercover CIA-officier Emma, die onbewust op een professionele ramkoers liggen. Terwijl Charlie het 'familiebedrijf' opvoert zodat hij er voorgoed mee kan stoppen, komt Emma dichter bij de wraakzuchtige crimineel die Charlie's familieschulden in handen heeft - en dwingt hen om de leugens die ze hebben verteld te aanvaarden, zodat ze zichzelf en hun families kunnen redden van rampzalige gevolgen.
De cast: Milo Ventimiglia, Catherine Haena Kim, Sarah Wayne Callies, Felisha Terrell, Tim Chiou en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

El club de los graves


Te zien vanaf: Woensdag 22 februari bij Disney+
Het verhaal: De eigenzinnige muziekleraar Amaranto Molina geeft in El club de los graves les op een school die gespecialiseerd is in muziekonderwijs. De school wordt gerund volgens oude regels en benadeelt de studenten die niet voldoen aan de normen voor commercieel succes. Elk jaar selecteert schooldirecteur Eduardo Kramer vijf studenten, ook wel Los Agudos genoemd, die worden toegelaten tot de beroemde tienerband van de school. Inmiddels is Amaranto aangesteld als docent voor de groep Los Graves, die bestaat uit de studenten die buiten de selectie vielen omdat ze niet voldeden aan de marktstandaard. Met zijn ontwrichtende methoden neemt de excentrieke leraar de leiding van Los Graves over en begint hij aan een transformerende muzikale reis met de studenten.
De cast: Carlos Vives, Kevin Bury, Catalina Polo, María Fernanda Marín, Manuela Duque, Salomé Camargo en vele anderen.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Colombia
Video on youtube


*

Tríada


Te zien vanaf: Woensdag 22 februari bij Netflix
Het verhaal: Wat zou je doen als je twee identieke mensen zou ontmoeten? Drie vrouwen proberen de mysterieuze reden te achterhalen waarom ze gescheiden waren. Tríada is geïnspireerd door een echte casus.
De cast: Maite Perroni, Ana Layevska, David Chocarro, Ofelia Medina, Flavio Medina, Vicky Araico en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Mexico
Video on youtube


*

The Consultant


Te zien vanaf: Donderdag 23 februari bij Prime Video
Het verhaal: Een bedrijf in ernstige problemen nadat een fusie mislukt, huurt een adviesbureau in om hun bedrijf te stroomlijnen. Maar er is iets vreemds aan de hand met The Consultant die het project komt begeleiden. Mensen die hem tarten, worden ontslagen... of erger. Ze beseffen al snel dat ze niet alleen vechten voor hun baan, ze vechten voor hun leven.
De cast: Christoph Waltz, Aimee Carrero, Brittany O'Grady, Nat Wolff en vele anderen.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Liaison


Te zien vanaf: Vrijdag 24 februari bij Apple TV+
Het verhaal: Liaison is een hedendaagse thriller met veel inzet die onderzoekt hoe de fouten uit ons verleden onze toekomst kunnen vernietigen. De serie combineert actie met een onvoorspelbare, gelaagde plot waarin spionage en politieke intriges zich afspelen tegen een verhaal van gepassioneerde en blijvende liefde.
De cast: Vincent Cassel, Eva Green, Peter Mullan, Gérard Lanvin, Daniel Francis, Stanislas Merhar en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Frankrijk
Nog geen trailer beschikbaar.

*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegengekomen of er een datum is gewijzigd.

** Na overleg hebben we besloten om programma’s, zoals reality-, competitie-, documentaire-, huis en tuin-, spel-, kook-, praat-, sport-, special interest- en kinder/family programma’s, animatie en anime, niet meer op te nemen in dit overzicht. In het maandelijkse start- en premièredatums overzicht staan ze nog wel.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Futsudo
31 jan 2023 11:48 -
The Consultant met Christoph Waltz kijk ik zeker naar uit.
Reageer