Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe FBI-dramaserie in ontwikkeling bij FOX

Nieuwe FBI-dramaserie in ontwikkeling bij FOX

FOX ontwikkelt een dramaserie over undercover FBI-agenten van Joy Blake (Beacon 23), The Nacelle Company en Fox Entertainment Studios.
Geschreven en geproduceerd door Blake, in het nog titelloze Undercover FBI-project, wordt een vrouwelijke FBI-agent met een burn-out gestuurd om een team van ambitieuze, vastberaden nieuwkomers te trainen in wat er nodig is om diep undercover te gaan.

Nacelle Company's Matt Ochacher, Brian Volk-Weiss en Michael Pelmont produceren samen met Phil Donlon. Voormalig FBI-agenten Scott Payne en Melissa Fortunato zijn adviserend producent. Fox Entertainment Studios is de studio.

Blake is uitvoerend producent en co-showrunner van Beacon 23, de psychologische thrillerserie van Spectrum Originals en AMC Networks met Lena Headey en Stephan James in de hoofdrollen. De serie is momenteel in productie voor een tweede seizoen. Haar andere credits omvatten Netflix's First Kill, mede-uitvoerend producent voor The Resident, neXt (2020) en The Passage en toezichthoudend producent voor Outlander. Blake wordt vertegenwoordigd door CAA, The Nacelle Company en Duncan Hedges.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten