Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Comedyserie El Patio in ontwikkeling bij FOX

Comedyserie El Patio in ontwikkeling bij FOX

Fox ontwikkelt "El Patio", een multi-camera comedyserie van schrijver Danny Fernandez, Roselyn Sanchez en Eric Winter's Two For The Road Entertainment, Aaron Kaplan's Kapital Entertainment en Fox Entertainment.
"El Patio", geschreven door Fernandez (iCarly (2021)), volgt een groep voornamelijk Latijnse buren van alle leeftijden, rassen en achtergronden, die een nieuwe buurman, Gabriel Suarez, verwelkomen in hun kleine flatgebouw in Miami. Gabriel, een Mexicaans-Amerikaanse uit Texas, wist altijd al dat het leven in Miami anders zou zijn, maar hij had nooit verwacht dat de culturele verschillen van zijn buren een bijna constante bron van conflicten en humor zouden zijn.



Fernandez (foto) produceert samen met Kaplan en Melanie Frankel van Kapital Entertainment. Sanchez en Winter produceren via Two For The Road. Manuel Mendoza is co-producent. Jessie Abbott van Kapital dient als creatieve uitvoerende. "El Patio" is een co-productie van Fox Entertainment en Kapital Entertainment.

Dit is het laatste project dat voortkomt uit Two For The Road's producerende deal met Kapital Entertainment.

Fernandez is mede-bedenker en uitvoerend producent van "Keep This To Yourself" voor Peacock en Telemundo en schreef onlangs het pilot-script "Home Sweet Gomez" voor ABC en 20th TV. Daarvoor was hij schrijver/producent van de iCarly (2021)-reboot voor Paramount+ en werkte hij ook aan Disney+'s Diary of a Future President, Hulu's Love, Victor en ABC's Grand Hotel (US) waar hij de ster van de serie, Sanchez, ontmoette, wat leidde tot hun samenwerking aan "El Patio".

"El Patio" breidt Sanchez en Kapital's relatie met Fox uit. Sanchez leidt de serie Fantasy Island van het netwerk. Kapital zit achter de geanimeerde comedyserie Housebroken.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten