Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Taylor Kitsch gecast in gelimiteerde Netflix-serie American Primeval

Taylor Kitsch gecast in gelimiteerde Netflix-serie American Primeval

Taylor Kitsch gaat terug naar het Amerikaanse westen voor een gelimiteerde serie voor Netflix.
De Waco-acteur zal de hoofdrol spelen in American Primeval, dat afkomstig is van Pete Berg, met wie hij samenwerkte bij Friday Night Lights, Eric Newman (The Watcher) en Mark L. Smith.

American Primeval is een verkenning van het ontstaan van het Amerikaanse Westen. Het volgt de 'gewelddadige' botsingen van culturen, religies en gemeenschappen als mannen en vrouwen vechten en sterven voor controle over deze nieuwe wereld - voor een land waarvan ze echt geloven dat het hun lot is.

Embed from Getty Images

Kitsch (foto) zal Isaac spelen, een getraumatiseerde man die worstelt om zijn demonen te overwinnen en een reden te vinden om te leven in deze wrede en straffende wereld.

De zesdelige serie is de nieuwste samenwerking tussen Berg, Newman en Kitsch, die ook achter de Netflix-serie Painkiller zitten, die volgend jaar van start gaat.

Het is de eerste deal die valt onder Berg's first-look deal met Netflix. Hij regisseert alle afleveringen en produceert samen met Newman, die produceert onder zijn algemene deal. Smith zal alle afleveringen schrijven en de productie op zich nemen.

Berg zei: "We zijn erg dankbaar dat Netflix ons het vertrouwen geeft om een grote slag te slaan met American Primeval. Ik kijk ernaar uit om de kijkers mee te nemen in het meest dynamische, intense en hartverscheurende overlevingsverhaal dat menselijkerwijs mogelijk is. We gaan de buik van het beest in. Proost aan Ted, Bela, Peter en het hele Netflix team voor de steun."

Peter Friedlander, VP, van Scripted Series, VS en Canada, Netflix, voegde daaraan toe: "American Primeval is een portret van het Amerikaanse Westen zoals geen ander - rauw, spannend, actiegedreven en tot leven gebracht door een veelval aan emotioneel meeslepende personages onder leiding van de getalenteerde Taylor Kitsch. We zijn enthousiast om nieuwe diepten van dit genre te verkennen terwijl we onze creatieve samenwerking uitbreiden met de buitengewone Pete Berg aan het roer, ondersteund door de behendige vertelvisie van Eric Newman en Mark L. Smith."
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten