Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Twee politiedrama's van Donnie Wahlberg in ontwikkeling bij CBS

Blue Bloods-acteur Donnie Wahlberg heeft twee politiedrama projecten opgezet bij CBS via CBS Studios.

Het netwerk ontwikkelt 'Samaritan' en 'Harbor Blue' met de schrijvers Steven Kane (Halo) en Chad Gomez Creasey (NCIS). Wahlberg (foto) is uitvoerend producent van beide projecten, die voortkomen uit zijn deal met CBS Studios.'Samaritan' is geschreven door Kane met een verhaal van Kane en Creasey. Na het ontdekken van een software-storing in een app die haar op de hoogte brengt van misdaden en noodsituaties voordat ze gebeuren, werkt een jonge oplichtster samen met een ervaren detective om te voorkomen dat de tragedies ooit plaatsvinden.

Kane en Creasey produceren samen met Lillah McCarthy en Rain Productions' Jonathan Baruch en Rob Wolken.

'Harbor Blue' is geschreven en geproduceerd door Creasey. Daarin vormt een team van adrenalinejunkies de NYPD Harbor Unit, belast met de beveiliging van en het toezicht op de 576 mijl verraderlijke waterkant rond alle vijf stadsdelen, en het leveren van gerechtigheid aan criminelen op en naast het water.

Creasey, Wahlberg, McCarthy en Rain's Baruch produceren.

Wahlberg speelt de rol van Danny Reagan in het langlopende politiedrama Blue Bloods van CBS, dat nu aan zijn dertiende seizoen bezig is.

Creasey is momenteel mede-uitvoerend producent bij CBS' NCIS. Hij was uitvoerend producent van NCIS: New Orleans, dat zeven seizoenen lang werd uitgezonden op CBS.

Kane was medebedenker van de serie Halo van Paramount+ en uitvoerend producent/showrunner van het eerste seizoen. Daarvoor was hij mede-bedenker, uitvoerend producent en showrunner voor The Last Ship van TNT.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst