Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Medisch drama East/West in ontwikkeling bij CBS

Medisch drama East/West in ontwikkeling bij CBS

CBS ontwikkelt East/West, een medische dramaserie van schrijver-producent Yalun Tu (NCIS: Hawaii), M. Raven Metzner (Iron Fist) en CBS Studios. Jet Wilkinson (The Chi) regisseert de pilot en is verantwoordelijk voor de productie.
Geschreven door Tu en Metzner, draait East/West rond een paar nieuw verbonden halfbroer en zus - de ene een Aziatisch-Amerikaanse arts, de andere een Taiwanese beoefenaar van Traditionele Chinese Geneeskunde - die hun soms botsende, soms complementaire oosterse en westerse expertise gebruiken om medische mysteries op te lossen samen met een team van briljante artsen.

Yalun Tu en M. Raven Metzner produceren samen met Wilkinson. CBS Studios is de studio.

Tu is toezichthoudend producent bij NCIS: Hawaii (CBS) en schrijft momenteel de pilot-aflevering voor Blank bij Sony TV, met Bob Odenkirk als producer en Jet Wilkinson als regisseur. Hij ontwikkelt ook projecten met Amazon, Fifth Season, SK Global, Viu en Bedrock Entertainment.

Metzner was showrunner/uitvoerend producent voor seizoen twee van Marvel's Iron Fist, was uitvoerend producent voor Fox's Sleepy Hollow, adviserend producent voor TNT's Falling Skies en NBC's Heroes Reborn. Metzner is momenteel adviserend producent bij Star Trek: Discovery en ontwikkelt projecten bij Warner Brothers, SK Global en een animatieserie met Rooster Teeth & Religion of Sports.



Jet Wilkinson (foto) is momenteel uitvoerend producent voor Percy Jackson and the Olympians voor Disney+. Ze regisseerde onlangs de finale van Avatar: The Last Airbender (2022). Wilkinson regisseerde ook de pilot-aflevering van First Kill voor Netflix, geproduceerd door Emma Roberts. Daarvoor regisseerde ze The Old Man (FX), de finale van Away (Netflix) met Hilary Swank en werkte ze als uitvoerend producent aan The Chi voor Showtime en Fox 21 TV Studios. Ze regisseerde ook de pilot van Netflix-serie Warrior Nun, dat momenteel in productie is voor seizoen twee.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten