Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Daisy Ridley gecast in The Christie Affair

Daisy Ridley zal de hoofdrol spelen in en leiding geven aan de seriebewerking van Nina de Gramonts bestseller "The Christie Affair" voor Miramax TV, dat het moordmysterie zal ontwikkelen en produceren.

De serie wordt een heruitvoering van Agatha Christie's elfdaagse verdwijning in 1926, die veel elementen weerspiegelt van het mysterie-genre waar de overleden auteur bekend om stond.Daisy Ridley (foto) zal Nan O'Dea spelen, de minnares van Christie's echtgenoot, om wie de serie draait. Gedurende de serie ontdekt Nan dat haar leven verstrengeld raakt met dat van Christie op manieren die geen van beiden ooit had kunnen verwachten. De 30-jarige Ridley is vooral bekend van haar rol als Rey in de Star Wars-trilogiefilms The Force Awakens, The Last Jedi en The Rise of Skywalker. Op televisie speelde zij gastrollen in onder andere Casualty, Silent Witness en Mr Selfridge.

Schrijfster Juliette Towhidi bewerkt het script voor televisie; haar eerdere schrijfcredits omvatten onder meer de films Calendar Girls en Testament of Youth en series Death Comes To Pemberley en The Essex Serpent.

Gramont's roman werd in februari gepubliceerd door St. Martin's Press en werd een nummer 1 bestseller in het Verenigd Koninkrijk, en werd opgenomen in de bestsellerlijst van de New York Times en in Reese Witherspoon's Hello Sunshine Book Club.

Miramax TV zal produceren met Ellen Goldsmith-Vein, Rich Green, Jeremy Bell en DJ Goldberg van de Gotham Group als uitvoerende producenten. Marina Niel houdt toezicht op het project voor Miramax UK.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst