Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Cynthia Erivo gecast in thrillerserie Raising Wild van Apple TV+

Cynthia Erivo en Renée Zellweger werken samen aan een thrillerserie voor Apple TV+. Erivo zal de hoofdrol spelen in Raising Wild, en Zellweger en Erivo zullen de serie samen produceren.

De thrillerserie wordt verder mede-geproduceerd door MGM en komt van Damian Kindler en Amber Alexander. Het project bevindt zich nog in de vroege scriptfase en wordt geleid door Kindler (American Gods) en gecreëerd door de opkomende, beloftevolle schrijfster Alexander, die beiden de productie verzorgen. MGM is de studio achter Raising Wild en produceert samen met Identity Media.Cynthia Erivo (foto) speelt de hoofdrol als een neuropsychologe die gezocht wordt voor fraude, ontvoering en moord. Gedurende de hele serie zullen er vraagtekens worden geplaatst bij haar val uit de gratie, of ze het slachtoffer is van een duister complot of een groot gevaar is voor de overheid en de samenleving.

Zellweger produceert voor Big Picture Co, en Erivo zal hetzelfde doen voor haar Edith's Daughter productie outfit met Solome Williams. Stacey Levin en Steve Stark zijn uitvoerend producenten voor Toluca Pictures, Carmella Casinelli voor Big Picture Co. en Anthony Mastromauro voor Identity.

Erivo is ook te zien in de Apple TV+ anthologieserie Roar (2022) in de aflevering "The Woman Who Found Bite Marks on Her Skin" tegenover Jake Johnson en P.J. Byrne.

Ze zal daarnaast verschijnen in de speelfilmversie van Idris Elba's Luther. Andere recente projecten is de titelrol in de Aretha Franklin-biopic Genius-serie.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst