Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Boekenreeks over Atlee Pine in ontwikkeling als televisieserie bij Prime Video

Boekenreeks over Atlee Pine in ontwikkeling als televisieserie bij Prime Video

Bestseller-auteur David Baldacci's Atlee Pine boekenserie komt op televisie. Amazon Studios ontwikkelt een nog ongetitelde dramaserie gebaseerd op de romans.
De serie is geschreven en geproduceerd door Aeysha Carr en volgt de bijzondere FBI-agent Atlee Pine. Ze staat op een kruispunt in haar leven en carrière en moet teruggaan om die ene zaak op te lossen die haar hele bestaan heeft bepaald - de verdwijning van haar tweelingzus dertig jaar geleden.

Ook 3 Arts' Erwin Stoff (The Serpent Queen, Julia) en Oly Obst (The Resident) zijn uitvoerend producent. De productie is afkomstig van Lionsgate Television en 3 Arts en Amazon Studios.

Baldacci's Atlee Pine boekenserie bestaat uit Long Road to Mercy (2018), A Minute to Midnight (2019), Daylight (2020, een John Puller crossover) en Mercy (2021).

Als het project doorgaat, wordt het de tweede serie gebaseerd op Baldacci boeken na TNT's King & Maxwell, dat een bewerking was van de Sean King en Michelle Maxwell boekenserie.

Samen met Paul Hunter creëerde Carr de aankomende Apple TV+ dramedy-serie Government Cheese, met David Oyelowo in de hoofdrol en als uitvoerend producent. Haar schrijf- en productiecredits voor series omvatten The Carmichael Show, Rel en Brooklyn Nine-Nine.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten