Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Franse speelfilm Chocolat wordt televisieserie

De film-hit Chocolat uit 2000, met Johnny Depp, wordt een Franstalige televisieserie van Miramax TV en Mediawan.

De seriebewerking van de vijfmaal met een Academy Award genomineerde film wordt in het Frans opgenomen en speelt zich af in een kleine stad in het hedendaagse Frankrijk. Atlantique Productions, dat eigendom is van Mediawan, produceert samen met Miramax. De film had indertijd ook Juliette Binoche en Judi Dench in de cast.In de serie, dat net als de film is gebaseerd op de roman van Joanne Harris (foto), zullen een vrouw en een dochter zich vestigen in het stadje en het fragiele sociale evenwicht van de plaatselijke gemeenschap verstoren. Hun grootste uitdaging zal zijn om de mensen van de stad te overtuigen om de verandering die zij in de stad brengen te omarmen, als een frisse wind.

"Joanne Harris' rijk getextureerde komische fabel is een tijdloze en opbeurende publiekslieveling," zegt Marc Helwig, Miramax Global Head of Television. "Dit is opnieuw een fantastisch project uit onze uitgebreide filmbibliotheek, dat we kunnen gebruiken in onze voortdurende inspanningen om televisiecontent voor een wereldwijd publiek op te bouwen. We hebben in Mediawan de perfecte partner gevonden om deze werkelijk internationale productie naar te;evisieschermen over de hele wereld te brengen."

Helwig en Vice President Television Development Mirsada Abdool Raman zullen de creatieve leiding hebben voor Miramax, terwijl Mediawan COO Elisabeth d'Arvieu en Atlantique General Director Nathalie Perus de leiding hebben voor Mediawan. Studiohoofden Bill Block en Pierre-Antoine Capton zullen ook de productie verzorgen.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst