Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

AppleTV+ komt met Britse comedyserie Still Up

Comedyserie Still Up komt naar Apple TV+. In de serie spelen Antonia Thomas, Craig Roberts en Blake Harrison de hoofdrol.

Antonia Thomas (foto onder) is met name bekend door haar rol van Dr. Claire Browne uit The Good Doctor. Hierin was zij de eerste vier seizoenen een vast gezicht en in het vijfde speelde zij een gastrol. Thomas speelde het afgelopen jaar een rol in de Britse misdaadserie Suspect, een serie gebaseerd op het Deense Forhøret en met James Nesbitt in de hoofdrol.Craig Roberts speelde drie seizoenen in de Prime Video-dramadyserie Red Oaks. Roberts speelde ook rollen in de Britse bovennatuurlijke comedy-dramaserie Being Human en het Britse tienerdrama Skins (2007).

Blake Harrison speelt de rol van Sgt. Stan Raddings in het Britse oorlogsdrama World on Fire. Hij heeft verder veel gastrollen op zijn naam staan. Zo speelde hij in 2021 in een aflevering van Doctor Who en was hij te zien in Hulu's historische comedy-drama The Great met Elle Fanning en Nicholas Hoult.

Deadline onthulde meer over het plot van de Apple TV+ serie:

"Still Up volgt de verrichtingen van Lisa (Thomas), een impulsieve en vrijgevochten aspirant-illustrator wiens vragen over de toekomst van haar dochter haar 's nachts wakker beginnen te houden, en de sociaal angstige maar begaafde journalist Danny, gespeeld door Roberts. Het paar heeft geen geheimen, behalve hun gevoelens voor elkaar, en terwijl de wereld slaapt brengen ze hun lange nachten door met praten, ondanks dat ze elkaar nooit hebben ontmoet."

De rest van de cast van Still Up bestaat uit Lois Chimimba (Shetland), Luke Fetherston (Flowers in the Attic: The Origins), Rich Fulcher (Kidding) en Sam Spiro (Sex Education). De comedyserie wordt geproduceerd door Paul Schlesinger (Boomers) en Phil Clarke (I May Destroy You).

De serie wordt momenteel in Londen gefilmd en een premièredatum wordt later bekendgemaakt.
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst