Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in december 2022

In december 2022 staan er weer nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Hieronder staan alle* series** die in december 2022 in première zullen gaan.

*

Pewnego razu na krajowej jedynce


Te zien vanaf: Donderdag 1 december bij Netflix.
Het verhaal: Een groep mensen die in Pewnego razu na krajowej jedynce (Dead End) een autorit delen, wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen vervolgens achtervolgt om het gestolen geld op te halen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.
De cast: Juliusz Chrząstowski, Łukasz Garlicki, Anna Ilczuk, Jaśmina Polak, Michał Sikorski, Maja Wolska en vele anderen.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Polen
Video on youtube


*

The Flatshare


Te zien vanaf: Donderdag 1 december bij Paramount+.
Het verhaal: The Flatshare is een Londens zesdelige darmaserie over twee twintigers die een bed delen - ondanks dat ze elkaar nog nooit hebben ontmoet. Ze delen een flat terwijl zij overdag werkt op een content-mill-website en hij nachten doorbrengt in een hospice; ze worden onverwachts in elkaars leven getrokken en een aantrekkingskracht begint achteruit te evolueren
De cast: Jessica Brown Findlay, Anthony Welsh en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Groot-Brittannië
Video on youtube


*

La última


Te zien vanaf: Vrijdag 2 december bij Disney+.
Het verhaal: Candela werkt in La última (Our Only Chance) bij een logistiek bedrijf terwijl ze haar droom nastreeft om zangeres te worden. Haar leven verandert op een avond wanneer een directeur van een multinationale platenmaatschappij haar hoort zingen in een bar. Diezelfde avond ontmoet Candela Diego, een oude klasgenoot van haar op de middelbare school die vecht om een ​​professionele bokser te worden.
De cast: Jorge Motos, Aitana, Miguel Bernardeau, Aitor Luna, Luis Zahera, Michael John Treanor en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Spanje
Video on youtube


*

Riches


Te zien vanaf: Vrijdag 2 december bij Prime Video.
Het verhaal: Stephen Richards heeft in Riches een cosmetica-imperium opgebouwd, maar wanneer hij een beroerte krijgt, komen de geheimen en leugens van zijn familie aan de oppervlakte en staat de toekomst van zijn miljoenenbedrijf op het spel.
De cast: Deborah Ayorinde, Hugh Quarshie, Sarah Niles, Brendan Coyle, Hermione Norris en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Sıcak Kafa


Te zien vanaf: Vrijdag 2 december bij Netflix.
Het verhaal: In een wereld die wordt opgeschrikt door een epidemie van waanzin die zich via spraak verspreidt, is Murat de enige immuun persoon. Terwijl hij op zoek gaat naar het geheim van zijn mysterieuze immuniteit, zijn Sıcak Kafa (Hot Skull), moet hij de veilige zone verlaten en op avontuur gaan in de ruïnes van Istanbul.
De cast: Osman Sonant, Hazal Subaşı, Şevket Çoruh, Tilbe Saran, Kubilay Tunçer, Özgür Emre Yıldırım en vele anderen.
Genre: Sciencefiction
Land van herkomst: Turkije
Video on youtube


*

Three Pines


Te zien vanaf: Vrijdag 2 december bij Prime Video.
Het verhaal: Hoofdinspecteur Armand Gamache en zijn team onderzoeken een reeks verbijsterende moorden in het schijnbaar idyllische dorpje Three Pines en leggen de verborgen geheimen van de excentrieke bewoners bloot. Daarbij wordt Gamache gedwongen zijn eigen verborgen geheimen onder ogen te zien. Gebaseerd op de romans van Louise Penny.
De cast: Alfred Molina, Max Laferriere en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Canada


*

George & Tammy


Te zien vanaf: Zondag 4 december bij Showtime.
Het verhaal: George & Tammy is een kroniek van het countrymuziekpaar George Jones en Tammy Wynette, wiens relatie nummers inspireerde als 'We’re Gonna Hold On' en 'Golden Ring'.
De cast: Jessica Chastain, Michael Shannon, Steve Zahn, Hendrix Yancey en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Connect


Te zien vanaf: Woensdag 7 december bij Disney+.
Het verhaal: Een man die in Connect een lichaamsdeel verliest aan orgaanjagers, wordt 'verbonden' met een persoon die de orgaantransplantatie heeft ondergaan.
De cast: Jung Hae-In, Ko Kyoung-pyo, Kim Hye-Jun, Jang Gwang, Kim Roe-Ha en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Zuid-Korea
Video on youtube


*

La flor más bella


Te zien vanaf: Woensdag 7 december bij Netflix.
Het verhaal: De mollige, zelfverzekerde Mich weet in La flor más bella dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
De cast: Esmeralda Soto, Isabel Yudice, Alicia Vélez en vele anderen.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Spanje
Video on youtube


*

Smiley


Te zien vanaf: Woensdag 7 december bij Netflix.
Het verhaal: Twee mannen en hun vrienden in Barcelona navigeren door aarzelingen, hangups en gemiste connecties terwijl ze in Smiley op zoek zijn naar de ware liefde die ze hebben gemist.
De cast: Carlos Cuevas, Miki Esparbé en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Spanje
Video on youtube


*

A Spy Among Friends


Te zien vanaf: Donderdag 8 december bij ITV.
Het verhaal: A Spy Among Friends volgt het overlopen van de beruchte Britse inlichtingenofficier en KGB-dubbelagent, Kim Philby, door de lens van zijn complexe relatie met MI6-collega en goede vriend Nicholas Elliott. De serie onderzoekt spionage door middel van hun vriendschap, waarvan de gevolgen de Oost-West-relaties tot op de dag van vandaag beïnvloeden.
De cast: Guy Pearce, Damian Lewis, Anna Maxwell Martin, Adrian Edmondson, Stephen Kunken en vele anderen.
Genre: Miniserie
Land van herkomst: Groot-Brittannië
Video on youtube


*

Sleepers


Te zien vanaf: Donderdag 8 december bij Videoland.
Het verhaal: Corrupte agent Martin manoeuvreert in Sleepers tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche. Hij wordt steeds meer naar de onderwereld getrokken. Hoe houdt hij alles geheim én beschermt hij zijn gezin?
De cast: Hans Kesting, Teun Kuilboer, Maryam Hassouni, Robert de Hoog, Rifka Lodeizen, Hans Dagelet en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Nederland
Video on youtube


*

CAT


Te zien vanaf: Vrijdag 9 december bij Netflix.
Het verhaal: Een voormalige politie-informant leeft in CAT onder een alias en wordt opgeroepen om te infiltreren in een groot drugsimperium, maar ontdekt een gevaarlijk verband met zijn duistere verleden.
De cast: Randeep Hooda en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: India
Video on youtube


*

Kindred


Te zien vanaf: Dinsdag 13 december bij FX.
Het verhaal: Een jonge aspirant-schrijver ontdekt in Kindred geheimen over het verleden van haar familie wanneer ze op mysterieuze wijze heen en weer wordt getrokken in de tijd naar een 19e-eeuwse plantage.
De cast: Mallori Johnson, Micah Stock, Ryan Kwanten, Gayle Rankin, Austin Smith, Antoinette Crowe-Legacy en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Julestorm


Te zien vanaf: Vrijdag 16 december bij Netflix.
Het verhaal: Een groep mensen arriveert in Julestorm op de luchthaven van Oslo. Sommigen om hun dierbaren te verwelkomen, sommigen om naar huis te vliegen naar hun familie, en sommigen die weg willen vliegen en aan Kerstmis willen ontsnappen. Maar op de een of andere manier loopt hun kerstmissie mis. Ze zijn allemaal gestrand op het vliegveld en de klok tikt door... nog maar 24 uur tot Kerstmis - dus wat doen ze?
De cast: Ida Elise Broch, Dennis Storhøi, Sus Wilkins, Valter Skarsgård, Jon Øigarden, Hanna Ardéhn en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Noorwegen
Nog geen trailer beschikbaar

*

Modern Love Amsterdam


Te zien vanaf: Vrijdag 16 december bij Prime Video.
Het verhaal: De zesdelige Nederlandse serie, Modern Love Amsterdam, toont uiteenlopende verhalen over liefde en relaties, gebaseerd is op de populaire column uit The New York Times. De columns vormen de basis van de hartverwarmende serie waarbij iedere aflevering de liefde in diverse vormen laat zien, allemaal geïnspireerd op ware gebeurtenissen. De verhalen spelen zich af in Amsterdam, van het Centraal Station, de Amstel tot aan Amsterdam-Noord en Zuidoost.
De cast: Hanna van Vliet, Fedja van Huêt, Jack Wouterser, Rifka Lodeizen, Eva van de Wijdeven, Arjan Ederveen en vele anderen.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Nederland
Video on youtube


*

The Recruit


Te zien vanaf: Vrijdag 16 december bij Netflix.
Het verhaal: Een jonge advocaat bij de CIA die in The Recruit verstrikt raakt in gevaarlijke internationale machtspolitiek wanneer een voormalige aanwinst de aard van haar langdurige relatie met het bureau dreigt bloot te leggen, tenzij ze haar vrijspreken van een ernstig misdrijf.
De cast: Noah Centineo, Daniel Quincy Annoh, Kristian Bruun, Colton Dunn, Laura Haddock, Vondie Curtis-Hall en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

1923


Te zien vanaf: Zondag 18 december bij Paramount+.
Het verhaal: Volg in 1923 de volgende twee generaties van de familie Dutton terwijl ze worstelen om de historische droogte, wetteloosheid en het verbod, en een epidemie van veediefstal te overleven; allemaal gestreden onder de wolk van Montana's grote depressie, die de natie bijna een decennium voorafging.
De cast: Hellen Mirren, Harrison Ford, Darren Mann, Michelle Randolph, James Badge Dale, Marley Shelton en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Big Bet


Te zien vanaf: Woensdag 21 december bij Disney+.
Het verhaal: Met in de hoofdrol de legendarische Choi Minsik (Old Boy) in zijn eerste optreden in een dramaserie in meer dan 26 jaar, vertelt Big Bet het onvergetelijke verhaal van een man, Cha Moosik, die, na een moeilijke tijd in het leven, voor zichzelf bouwt uit het niets om een ​​casinomagnaat in de Filippijnen te worden. Naarmate het verhaal vordert, bevindt Cha zich opnieuw op een dieptepunt wanneer hij wordt onderzocht als onderdeel van een moordzaak. Vastbesloten om niet nog een keer door het leven te worden verslagen, zal Cha alles op het spel zetten, inclusief zijn eigen leven, om weer in het spel te komen.
De cast: Choi Min-sik, Son Suk-ku, Lee Dong-Hwi, Heo Sung-tae, Lee Kyu-Hyung, Ryu Hyun-kyung en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Zuid-Korea
Nog geen trailer beschikbaar.

*

The Witcher: Blood Origin


Te zien vanaf: Zondag 25 december bij Netflix.
Het verhaal: The Witcher: Blood Origin speelt zich af in een elfenwereld 1200 jaar vóór de wereld van The Witcher en brengt de oorsprong van de allereerste Witcher in kaart, en de gebeurtenissen die leiden tot de cruciale 'samenstand van de sferen', wanneer de werelden van monsters, mannen en elfen samengevoegd tot één.
De cast: Michelle Yeoh, Laurence O'Fuarain, Sophia Brown, Lizzie Annis, Mirren Mack, Lenny Henry en vele anderen.
Genre: Fantasy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Treason


Te zien vanaf: Maandag 26 december bij Netflix.
Het verhaal: Treason volgt Adam Lawrence, getraind en verzorgd door MI6, wiens carrière klaar lijkt. Maar wanneer het verleden hem inhaalt in de vorm van Kara, een Russische spion met wie hij een gecompliceerd verleden deelt, wordt hij gedwongen alles en iedereen in zijn leven in twijfel te trekken. Er ontstaat een driehoeksverhouding tussen Kara, Adam en zijn vrouw, Maddy; drie mensen die proberen elkaars geheimen bloot te leggen, politieke en diplomatieke relaties na te jagen, terwijl ze vasthouden aan hun persoonlijke leven en degenen van wie ze het meest houden.
De cast: Charlie Cox, Olga Kurylenko, oona Chaplin, Avital Lvova, Kevin Harvey, Ciarán Hinds en vele anderen.
Genre: Thriller
Land van herkomst: Groot-Brittannië
Video on youtube


*

Without Sin


Te zien vanaf: Woensdag 28 december bij ITV.
Het verhaal: Without Sin onderzoekt de relatie die ontstaat tussen een rouwende moeder en de man die volgens haar haar dochter heeft vermoord.
De cast: Vicky McClure, Johnny Harris en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Groot-Brittannië
Nog geen trailer beschikbaar.

*

Machos Alfa


Te zien vanaf: Vrijdag 30 december bij Netflix.
Het verhaal: Pedro, Luis, Raúl en Santi zijn vier vrienden die zich in Machos Alfa een beetje verloren voelen in de nieuwe wereld van mondige vrouwen, die zich elk op hun eigen lukrake manier proberen aan te passen.
De cast: María Hervás, Fele Martínez, Gorka Otxoa en vele anderen.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Spanje
Nog geen trailer beschikbaar.

*

The Glory


Te zien vanaf: Vrijdag 30 december bij Netflix.
Het verhaal: Na een jeugd gekenmerkt door pijn en geweld, zet een vrouw in The Glory een zorgvuldig gepland wraakplan in werking.
De cast: Song Hye-kyo, Lee Do-hyunm, Lim Ji-yeon, Yum Hye-ran, Park Sung-hoon, Jung Sung-il en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Zuid-Korea
Nog geen trailer beschikbaar.

*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegengekomen of er een datum is gewijzigd.

** Na overleg hebben we besloten om programma’s, zoals reality-, competitie-, documentaire-, huis en tuin-, spel-, kook-, praat-, sport-, special interest- en kinder(animatie)programma’s, niet meer op te nemen in dit overzicht. In het maandelijkse start- en premièredatums overzicht staan ze nog wel.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (7)

avatar_Faceman
30 nov 2022 10:16 -
Three Pines gaat op mijn lijstje. Ben wel fan van Alfred Molina.
Reageer
avatar_Sproet2jes
01 dec 2022 16:54
Net de trailer gekeken, ziet er idd leuk uit.
Reageer
avatar_tweemaalh
30 nov 2022 11:21 -
Julestorm klinkt wel leuk. Ik vond Hjem til Jul ook een heerlijke kerstserie, ook met Ida Elise Broch.
Reageer
avatar_BlackBiker
30 nov 2022 16:42 -
Dank weer voor de uitgebreide lijst, maar ik zie eigenlijk niets dat me gelijk aanspreekt. Misschien als er wat reviews zijn verschenen.
Maar ach, ik heb nog meer dan genoeg te kijken ;-)
Reageer
avatar_Sproet2jes
30 nov 2022 18:06 - 30 nov 2022 18:12
Ga The Witcher: Blood Origin proberen, eigenlijk alleen omdat Michelle Yeoh meespeelt. :0]
Reageer
avatar_BlackBiker
30 nov 2022 19:05
Dat is zeker geen verkeerde reden. Ik heb haar ook altijd hoog zitten en heel wat films met haar gezien. En ze was één van de weinige goede dingen aan Star Trek Discovery ;-)
Maar ik wacht toch even de eerste recensies af voor ik me hier in stort. Ik vond The Witcher wel aardig, maar een spin-off trekt me nog niet zo. Maar wie weet.
Reageer
avatar_Tanja_1970
01 dec 2022 07:00 -
Kijk heel erg uit naar 1923
Reageer