Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Hulu besteld comedyserie How To Die Alone

How to Die Alone komt naar Hulu. De nieuwe comedyserie, met Natasha Rothwell in de hoofdrol, volgt een vrouw die na een ontmoeting met de dood achter haar levenswensen aangaat.

Rothwell (The White Lotus, Insecure) zal ook het achtdelige seizoen schrijven en is co-showrunner.

Hulu onthulde meer over de komende serie in een persbericht:

"De acht afleveringen tellende, half uur durende comedyserie is een Hulu Original en komt van ABC Signature en Onyx Collective.
Natasha Rothwell (foto) speelt, schrijft en is co-showrunner via haar algemene deal met ABC Signature en Onyx Collective onder de vlag van haar bedrijf, Big Hattie Productions.

Natasha Rothwell en Vera Santamaria (PEN15) fungeren als co-showrunners en uitvoerend producenten.

Desiree Akhavan (The Bisexual) is uitvoerend producent.

How to Die Alone volgt Melissa (Rothwell), een dikke, zwarte neuroot die nog nooit verliefd is geweest. Na een komische ontmoeting met de dood, weigert ze genoegen te nemen met iets minder dan het leven dat ze wil, wat haar op een reis katapulteert om "100% that bitch" te worden in het echte leven met alle middelen die nodig zijn."

Aanvullende details en een releasedatum voor de serie worden later bekendgemaakt.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst