Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Comedyserie The Hilsons in ontwikkeling bij CBS

CBS ontwikkelt The Hilsons, een familie-comedyserie van het team achter The Neighborhood, bestaande uit schrijver/acteur Malik Sanon en acteur/uitvoerend producent Cedric the Entertainer.

The Hilsons zal, net als The Neighborhood, gemaakt worden door Sanon, Cedric the Entertainer, productiemaatschappijen Kapital Entertainment en TrillTV, en studio CBS Studios.

In The Hilsons, geschreven door Sanon, denken een moeder en haar twee volwassen zonen dat ze elkaar kennen, totdat ze voor het eerst in meer dan twintig jaar onder één dak moeten leven en ontdekken dat ze allemaal geheimen voor elkaar hebben. Nu moet deze ogenschijnlijk liefdevolle familie weer leren samenleven en elkaar accepteren voor wie ze zijn, en niet voor wie ze zich voordoen.Malik Sanon produceert samen met Aaron Kaplan en Melanie Frankel voor Kapital, Wendi Trilling voor haar TrillTV, Cedric the Entertainer (foto) en Eric Rhone voor A Bird and A Bear Entertainment en Peter Principato en Kevin Parker voor Artists First. Kevin Marco houdt toezicht voor Kapital. CBS Studios is de studio.

Er is nog geen acteerdeal, maar als het project doorgaat, zou Sanon een bijrol kunnen spelen.

Dit is het tweede jaar op rij dat Sanon een comedyserie heeft verkocht aan CBS met hetzelfde creatieve team. Vorig jaar had hij The Monroes & Tony in de maak, eveneens van Cedric The Entertainer, Kapital Entertainment, TrillTV en CBS Studios.

Sanon is momenteel toezichthoudend producent bij CBS' hit The Neighborhood, waarin hij ook terugkeert in de rol van Trey. Zijn eerdere schrijfcredits omvatten #blackAF en Cedric's The Soul Man, waarin hij ook een terugkerende rol had.

Naast The Neighborhood, waarvan momenteel het vijfde seizoen wordt uitgezonden, is Cedric the Entertainer ook uitvoerend producent van de dramaserie Finding Happy, die later dit jaar in première gaat op Bounce TV.

Dit is de laatste verkoop aan CBS voor TrillTV en Kapital dit seizoen, na They're With Me, een gemengde familie-comedyserie met Dana Klein en Mat Harawitz; Book Club, een comedyserie met Me, MYSELF & I-duo Dan Kopelman en Susanna Wolf; en een reboot van The Bad News Bears, gebaseerd op de film uit 1976, met Corey Nickerson.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst