Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in september 2022

In september 2022 staan er weer nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Hieronder staan alle* series** die nieuw zijn en in september 2022 hun première beleven.

*

Pantheon


Te zien vanaf: Donderdag 1 september bij AMC
Het verhaal: Pantheon richt zich op Maddie, een gepeste tiener die mysterieuze hulp krijgt van iemand online. De vreemdeling blijkt al snel haar onlangs overleden vader, David, wiens bewustzijn is geüpload naar de cloud na een experimentele destructieve hersenscan. David is de eerste van een nieuw soort wezen: een "Uploaded Intelligence" of "UI", maar hij zal niet de laatste zijn, aangezien een wereldwijde samenzwering zich ontvouwt die een nieuw soort wereldoorlog dreigt te ontketenen.
De stemmencast: Daniel Dae Kim, Katie Chang, Paul Dano, Rosemarie DeWitt, Aaron Eckhart, Taylor Schilling en vele andere.
Genre: Animatie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

The Lord of the Rings: The Rings of Power


Te zien vanaf: Donderdag 1 september bij Prime Video.
Het verhaal: The Lord of the Rings: The Rings of Power is een epische fantasyserie dat zich duizenden jaren voor de gebeurtenissen van J.R.R. Tolkiens The Hobbit en The Lord of the Rings afspeelt. Het zal de kijkers terugvoeren naar een tijdperk waarin grote machten werden gesmeed, koninkrijken tot glorie rezen en in verval raakten, onwaarschijnlijke helden op de proef werden gesteld, hoop opgehangen door de fijnste draden en de grootste schurk die ooit uit Tolkiens pen vloeide, dreigde de hele wereld in duisternis te bedekken. De serie begint in een tijd van relatieve vrede en volgt een ensemble van personages, zowel bekende als nieuwe, terwijl ze de confrontatie aangaan met de lang gevreesde heropkomst van het kwaad in Midden-aarde. Van de donkerste diepten van de Misty Mountains, tot de majestueuze bossen van de elfhoofdstad Lindon, tot het adembenemende eilandkoninkrijk Númenor, tot de verste uithoeken van de kaart, deze koninkrijken en personages zullen nalatenschappen ontlenen die lang daarna leven. ze zijn weg.
De cast: Markella Kavenagh, Morfydd Clarck, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Amelie Child Villiers, Anthony Crum en vele anderen.
Genre: Fantasy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Fakes


Te zien vanaf: Donderdag 1 september bij CBC Gem
Het verhaal: Beste tienervrienden Zoe en Becca beginnen in Fakes hun eigen nep-ID-imperium op te bouwen, maar wanneer de zaken bloeien, wordt hun criminele leven veel te echt.
De cast: Emilija Baranac, Richard Harmon, Jennifer Tong en vele andere.
Genre: Komische misdaad
Land van herkomst: Canada
Video on youtube


*

Détox


Te zien vanaf: Donderdag 1 september bij Netflix.
Het verhaal: Huisgenoten Léa en Manon realiseren zich in Détox dat ze allebei een giftige relatie met internet hebben en besluiten het ondenkbare te doen: alle apparaten 30 dagen laten staan.
De cast: Oussama Kheddam, Tiphaine Daviot, Manon Azem, Charlotte De Turckheim, Zinedine Soualem, Héléna Noguerra en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Frankrijk
Video on youtube


*

Life by Ella


Te zien vanaf: Vrijdag 2 september bij Apple TV+
Het verhaal: Na een levensveranderende ervaring staat de 13-jarige Ella te popelen om de dag te grijpen. Terwijl ze elk moment leert waarderen, wordt ze in Life by Ella geconfronteerd met de angsten die haar ooit bepaalden - en moedigt ze anderen aan hetzelfde te doen.
De cast: Lily Brooks O'Briant, Venessa Carrasco, Artyon Celestine, Aiden Wallace, Mary Faber, Kevin Rahm en vele andere.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Devil in Ohio


Te zien vanaf: Vrijdag 2 september bij Netflix.
Het verhaal: Devil in Ohio volgt ziekenhuispsychiater Dr. Suzanne Mathis, die onderdak biedt aan Mae, een meisje dat is ontsnapt aan een mysterieuze sekte. Haar wereld staat op zijn kop als de komst van het vreemde meisje haar eigen familie dreigt te verscheuren.
De cast: Emily Deschanel, Madeleine Arthur, Xaria Dotson, Sam Jaeger, Garardo Celasco, Alisha Newton en vele anderen.
Genre: Miniserie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Savage River


Te zien vanaf: Zondag 4 september bij ABC TV.
Het verhaal: Als de dertigjarige Miki Anderson na vijftien jaar gevangenisstraf terugkeert naar haar geboorteplaats Savage River op het platteland van Tasmanië, wil ze niets liever dan haar leven weer op de rit krijgen. Maar haar aanwezigheid haalt lang gekoesterde geheimen uit het verleden naar boven en Miki realiseert zich dat alles wat ze dacht te weten verkeerd was.
De cast: Katherine Langford, Jacqueline McKenzie, Cooper van Grootel, Mark Coles Smith, Daniel Hensal, Nadine Garner en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Australië
Video on youtube


*

Tell Me Lies


Te zien vanaf: Woensdag 7 september bij Hulu
Het verhaal: Tell Me Lies vertelt het verhaal van de obsessie van een jonge vrouw met een man die goed is in charmant zijn. Wanneer Lucy Albright op de campus van haar kleine universiteit arriveert, weg van haar moeder van wie haar verraad in haar vroege tienerjaren nooit is vergeven, omarmt Lucy het studentenleven en alles wat het te bieden heeft. Maar alles verandert wanneer ze Stephen DeMarco ontmoet, die zelf een mysterieus verleden heeft. Hun verslavende verstrikking zal gevolgen hebben die ze zich nooit hadden kunnen voorstellen.
De cast: Grace Van Patten, Jackson White, Catherine Missal, Spencer House, Sonia Mena, Branden Cook en vele andere.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Entrapped


Te zien vanaf: Donderdag 8 september bij Netflix
Het verhaal: Entrapped is een spin-off van Trapped en daarin onderzoeken politieduo Andri en Hinrika een moord in de afgelegen hooglanden wanneer een spirituele groep en een motorbende botsen.
De cast: Ólafur Darri Ólafsson, Ilmur Kristjánsdóttir, Nína Dögg Filippusdóttir, Ingvar Eggert Sigurðsson, Elva Maria Birgisdottir en vele andere.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: IJsland
Video on youtube


*

Narco-Saints


Te zien vanaf: Vrijdag 9 september bij Netflix.
Het verhaal: Een gewone ondernemer sluit zich in Narco-Saints aan bij een geheime regeringsmissie om een ​​Koreaanse drugsbaron te arresteren die in Zuid-Amerika opereert. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
De cast: Ha Jung-woo, Hwang Jung-min, Park Hae-Soo, Jo Woo-Jin, Yoo Yeon-Seok, Chang Chen en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Zuid-Korea
Video on youtube


*

American Gigolo


Te zien vanaf: Zondag 11 september bij Showtime
Het verhaal: Julian wordt in American Gigolo 15 jaar nadat hij is gearresteerd voor moord en moeite heeft om zijn weg te vinden geïntroduceerd in de hedendaagse seksindustrie in Los Angeles. Hij zoekt de waarheid over het verraad dat hem al die jaren geleden naar de gevangenis stuurde en hoopt ook weer contact te maken met Michelle, zijn enige ware liefde.
De cast: Jon Bernthal, Rosie O'Donnell, Lizzie Brocheré, Leland Orser, Gretchen Mol, Wayne Brady en vele andere.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Monarch


Te zien vanaf: Zondag 11 september bij FOX.
Het verhaal: Monarch is een multigenerationeel muzikaal drama ter grootte van Texas over Amerikaas eerste familie van countrymuziek. De Roman's zijn enorm getalenteerd, maar hoewel hun naam synoniem staat aan eerlijkheid, is de basis van hun succes een leugen. Wanneer hun heerschappij als landsvorst in gevaar komt, zal Nicky Roman, de erfgenaam van de kroon, die al vecht tegen een industrie die tegen haar is, voor niets stoppen om de erfenis van haar familie te beschermen.
De cast: Susan Sarandon, Anna Friel, Trace Adkins, Beth Ditto en vele anderen.
Genre: Muzikaal drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

The Serpent Queen


Te zien vanaf: Zondag 11 september bij Starz
Het verhaal: Catherine de Medici wordt beschouwd als een immigrant, gewoon en eenvoudig. Ze is in The Serpent Queen getrouwd en leeft in het 16e-eeuwse Franse hof als een verweesde tiener die naar verwachting een fortuin aan bruidsschat zou brengen en veel erfgenamen zou produceren. Dan ontdekt ze dat haar man verliefd is op een oudere vrouw, haar bruidsschat niet is onbetaald en ze niet zwanger kan worden. Maar alleen met haar intelligentie en vastberadenheid slaagt ze erin om haar huwelijk levend te houden en beheerst ze de bloedsport die de monarchie is, beter dan wie dan ook, die Frankrijk 50 jaar regeert.
De cast: Samantha Morton, Amrita Acharia, Enzo Cilenti, Barry Atsma, Nicholas Burns, Danny Kirrane en vele andere.
Genre: Historische drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Cyberpunk: Edgerunners


Te zien vanaf: Dinsdag 13 september bij Netflix.
Het verhaal: Cyberpunk: Edgerunners volgt een straatkind dat probeert te overleven in een door technologie en lichaamsmodificatie geobsedeerde stad van de toekomst. Omdat hij alles te verliezen heeft, kiest hij ervoor om in leven te blijven door een edgerunner te worden - een huursoldaat die ook bekend staat als een cyberpunk.
De stemmencast: Kenn, Aoi Yuki, Hiroki Touchi, Michika Kaiden, Takako Honda, Wataru Takagi en vele anderen.
Genre: Anime
Land van herkomst: Japan
Video on youtube


*

Vampire Academy


Te zien vanaf: Donderdag 15 september bij Peacock
Het verhaal: In een wereld van privileges en glamour overstijgt in Vampire Academy de vriendschap van twee jonge vrouwen hun opvallend verschillende klassen terwijl ze zich voorbereiden om hun opleiding te voltooien en de koninklijke vampiermaatschappij te betreden. Gebaseerd op de jonge volwassen romans van Richelle Mead.
De cast: Rhian Blundell, Jonetta Kaiser, Sisi Stringer, Daniela Nieves, Kieron Moore, Andrè Dae Kim en vele andere.
Genre: Fantasy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Santo


Te zien vanaf: Vrijdag 16 september bij Netflix.
Het verhaal: Twee agenten moeten in Santo leren samenwerken om 's werelds meest gezochte drugsdealer te pakken te krijgen, wiens gezicht nooit is onthuld.
De cast: Raúl Arévalo, Bruno Gagliasso, Victoria Guerra, Greta Fernández, Thomas Aquino, María Vázquez en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Spanje
Video on youtube


*

Quantum Leap (2022)


Te zien vanaf: Maandag 19 september bij NBC
Het verhaal: Het is 30 jaar geleden dat Dr. Sam Beckett in de Quantum Leap-versneller stapte en verdween. Nu is er een nieuw team samengesteld om het project opnieuw op te starten in de hoop de mysteries achter de machine en de man die hem heeft gemaakt te begrijpen.
De cast: Raymond Lee, Ernie Hudson en vele andere.
Genre: Sciencefiction
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Reboot


Te zien vanaf: Dinsdag 20 september bij Hulu.
Het verhaal: Wanneer Hulu een familie-sitcom uit het begin van de jaren 2000 opnieuw opstart, wordt de disfunctionele cast in Reboot gedwongen om hun onopgeloste problemen in de snel veranderende wereld van vandaag op te lossen.
De cast: Keegan-Michael Key, Johnny Knoxville, Judy Greer, Calum Worthy, Rachel Bloom, Krista Marie Yu en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Andor


Te zien vanaf: Woensdag 21 september bij Disney+
Het verhaal: Het verhaal van de ontluikende rebellie tegen het Keizerrijk en hoe mensen en planeten erbij betrokken raakten. In een tijdperk vol gevaar, bedrog en intriges begint Cassian Andor aan het pad dat voorbestemd is om van hem een rebellenheld te maken.
De cast: Diego Luna, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Fiona Shaw, Denise Gough, Kyle Soller en vele andere.
Genre: Sciencefiction
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Só Se For Por Amor


Te zien vanaf: Woensdag 21 september bij Netflix.
Het verhaal: De band van Deusa en Tadeu slaat in Só Se For Por Amor aan, maar het zet hun relatie onder druk. Eva wil gewoon ontdekt worden. Al snel komen hun drie levens samen.
De cast: Lucy Alves, Filipe Bragança, Agnes Nunes, Gustavo Vaz, Bruno Fagundes, Marcélia Cartaxo en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Brazilië
Video on youtube


*

Thai Cave Rescue


Te zien vanaf: Donderdag 22 september bij Netflix
Het verhaal: Thai Cave Rescue is een gelimiteerde serie gebaseerd op de wereldberoemde gebeurtenis van 2018 waarbij twaalf jonge voetballers en hun coach - bekend als de Wild Boars - na meer dan twee weken eindelijk werden gered uit een ondergelopen grot in Thailand.
De cast: en vele andere.
Genre: Miniserie
Land van herkomst: Thailand
Video on youtube


*

Las de la última fila


Te zien vanaf: Vrijdag 23 september bij Netflix.
Het verhaal: Vijf vrouwen van in de dertig, vrienden sinds hun schooltijd, gaan in Las de la última fila op hun jaarlijkse uitje. Maar dit jaar is bij één van hen net kanker vastgesteld.
De cast: Javier Rey, Maria Rodríguez Soto, Itsaso Arana, Mariona Terés, Godeliv Van den Brandt, Melina Matthews en vele anderen.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Spanje
Helaas nog geen trailer.

*

The Rookie: Feds


Te zien vanaf: Dinsdag 27 september bij ABC
Het verhaal: The Rookie: Feds heeft een soortgelijk uitgangspunt als The Rookie. Simone Clark is de oudste stagiair bij de FBI Academy. Ze zal moeten bewijzen dat ze heeft wat nodig is, en ze weet dat er voor haar veel op het spel staat. Ze zal haar best doen, net zoals Nolan deed toen hij agent werd.
De cast: Niecy Nash-Betts, Frankie Faison, Felix Solis, Britt Robertson en vele andere.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Reincarnated as a Sword


Te zien vanaf: Woensdag 28 september bij C More.
Het verhaal: Gereïncarneerd als een bewust wapen met herinneringen aan zijn vorige leven, maar niet zijn naam, redt een magisch zwaard in Reincarnated as a Sword een jong beestmeisje van een leven van slavernij. Fran, het meisje met de kattenoren, wordt zijn drager en wil alleen maar sterker worden, terwijl het zwaard wil weten waarom hij hier is. Samen is de reis van het vreemde duo nog maar net begonnen!
De stemmencast: Shin-ichiro Miki, Ai Kakuma, Ami Koshimizu, Hatano Wataru en vele anderen.
Genre: Anime
Land van herkomst: Japan
Video on youtube


*

So Help Me Todd


Te zien vanaf: Donderdag 29 september bij CBS
Het verhaal: Een getalenteerde privé-detective gaat in So Help Me Todd aan de slag als interne onderzoeker voor zijn moeder, die wankelt na de recente ontbinding van haar huwelijk.
De cast: Skylar Astin, Marcia Gay Harden, Madeline Wise, Tristen J. Winger, Inga Schlingmann, Rosa Arredondo en vele andere.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Entergalactic


Te zien vanaf: Vrijdag 30 september bij Netflix.
Het verhaal: Jabari is in Entergalactic een charmante, in streetwear geklede, artiest die aan de vooravond van echt succes staat. Na een toevallige ontmoeting met zijn coole nieuwe fotograaf-buurman, Meadow, moet Jabari uitzoeken of hij ruimte kan maken voor liefde in zijn leven.
De stemmencast: Scott Mescudi, Jessica Williams, Timothee Chalamet, Ty Dolla Sign, Laura Harrier, Venessa Hudgens en vele anderen.
Genre: Animatie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegengekomen of er een datum is gewijzigd.

** Na overleg hebben we besloten om programma’s, zoals reality-, competitie-, documentaire-, huis en tuin-, spel-, kook-, praat-, sport-, special interest- en kinderprogramma’s, niet meer op te nemen in dit overzicht. In het maandelijkse start- en premièredatums overzicht staan ze nog wel.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
31 aug 2022 15:04 -
Lord of the Rings gaat sowieso op de lijst en ook Andor. Maar ook American Gigolo lijkt me wel wat.
Reageer