Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Fallen, nieuwe serie van Camilla Ahlgren met Sofia Helin

The Bridge' scenarioschrijver Camilla Ahlgren heeft een Europese misdaadserie gemaakt over het hoofd van een groep die cold cases in Zweden oplost.

De productie van Fallen is groen licht gegeven en Sofia Helin (Bron/Broen) zal de hoofdrol spelen als Iris Broman, het nieuwe hoofd van de Kalla Fall. Door een tragedie verhuist ze van Stockholm naar het zuidelijke stadje Ystad om bij haar halfzus Kattis (Hedda Stierstedt, Beforeigners) te gaan wonen, waar een cold case weer actueel wordt en alles op zijn kop zet, waardoor de levens van meerdere mensen met elkaar verweven raken.


Sofia Helin

De opnames van de coproductie beginnen binnenkort in Malmö en Ystad, in de aanloop naar de première in 2023.

Ahlgren noemde Fallen een "hoogwaardige, emotioneel gespannen serie" met een "diep, karakter gedreven verhaal, waarin de mogelijkheid wordt onderzocht of het mogelijk is om verder te gaan in het leven zonder antwoorden en hoe het interne verlangen naar vergelding te stoppen."


Camilla Ahlgren

"Ik wil altijd werken met mensen die getalenteerd en interessant zijn, zoals met scenarioschrijver Camilla Ahlgren," zei Helin. "Het is geweldig om herenigd te zijn in dit project, om het creatieve proces te verdiepen en elkaar op nieuwe manieren uit te dagen."
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst