Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Emma Corrin in FX gelimiteerde Serie Retreat

Emma Corrin (The Crown) is de hoofdrolspeler van Retreat, FX 's gelimiteerde serie van The OA- makers Brit Marling en Zal Batmanglij.

Corrin (foto) speelt Darby Hart, de amateurspeurder in het centrum van een moordmysterie dat zich afspeelt in een afgelegen toevluchtsoord.Retreat is een radicale conceptualisering van de whodunit met een nieuw soort detective aan het roer - een generatie Z amateur-speurder genaamd Darby Hart (Corrin). Darby en elf andere gasten worden uitgenodigd door een teruggetrokken miljardair om deel te nemen aan een Retreat op een afgelegen en oogverblindende locatie. Wanneer een van de andere gasten dood wordt aangetroffen, moet Darby vechten om te bewijzen dat het moord was tegen een stroom van concurrerende belangen in en voordat de moordenaar een ander leven neemt.

Wanneer de gelimiteerde serie te zien zal zijn is nog niet bekend gemaakt.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst