Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Teen Wolf krijgt vervolgfilm en er komt een nieuwe serie Wolf Pack

Teen Wolf krijgt vervolgfilm en er komt een nieuwe serie Wolf Pack

Jeff Davis, ontwikkelaar en uitvoerend producent van de MTV-serie Teen Wolf uit 2011, keert terug naar de franchise met nieuwe projecten bij Paramount+ als onderdeel van een algemene deal bij MTV Entertainment Studios.
Volgens de deal zal Davis een vervolg op de Teen Wolf-serie schrijven en produceren en er zijn gesprekken gaande met de originele cast. Daarnaast zal hij optreden als showrunner van een nieuwe serie, Wolf Pack.

Ook vandaag aangekondigd, op de vierde verjaardag van de Teen Wolf- finale, is dat vanaf december 2021 de volledige Teen Wolf- bibliotheek met 100 afleveringen beschikbaar zal zijn om te streamen op Paramount+ op verschillende wereldwijde markten. Hier zijn de beschrijvingen van de twee projecten die Davis momenteel leidt:

Teen Wolf-film: Een volle maan komt op in Beacon Hills en daarmee is een angstaanjagend kwaad ontstaan. De wolven huilen opnieuw en roepen op tot de terugkeer van Banshees, Werecoyotes, Hellhounds, Kitsunes en elke andere gedaanteveranderaar in de nacht. Maar alleen een weerwolf als Scott McCall, niet langer een tiener maar nog steeds een alfa, kan nieuwe bondgenoten verzamelen en vertrouwde vrienden herenigen om terug te vechten tegen wat de machtigste en dodelijkste vijand zou kunnen zijn die ze ooit hebben ontmoet.

Wolf Pack : Gebaseerd op de boekenreeks van Edo Van Belkom, volgt Wolf Pack een tienerjongen en -meisje wiens leven voor altijd verandert wanneer een bosbrand in Californië een angstaanjagend bovennatuurlijk wezen wekt en het ertoe brengt om een ​​verkeersopstopping onder de brandende heuvels aan te vallen. Gewond in de chaos, voelen de jongen en het meisje zich op onverklaarbare wijze aangetrokken tot elkaar en tot twee andere tieners die zestien jaar eerder werden geadopteerd door een parkwachter na een nieuwe mysterieuze bosbrand. Terwijl de volle maan opkomt, komen alle vier de tieners samen om het geheim te ontrafelen dat hen verbindt: de beet en het bloed van een weerwolf.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

ellenvangenechten10
ellenvangenechten10 27 september 2021, 19:07
Stiles! 😍 ik heb hier écht zin in!
Log in om een reactie achter te laten