Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Black Cake-dramaserie besteld door Hulu

Na een verhitte biedingsstrijd heeft Hulu de drama Black Cake, van Women of the Movement-maker Marissa Jo Cerar, Oprah Winfrey 's Harpo Films en Aaron Kaplan 's Kapital Entertainment binnengehaald.

Black Cake, gebaseerd op het aankomende boek van Charmaine Wilkerson, is een familiedrama verpakt in een moordmysterie met een diverse cast van personages en een wereldwijde setting. Het verhaal speelt zich af in Jamaica, Rome, Schotland, Engeland en Zuid-Californië.Cerar (foto), die een sleutelrol speelde bij het samenstellen van het project, zal de aanpassing schrijven als onderdeel van haar algemene deal met Kapital en zal dienen als showrunner van de serie.

Het verhaal luidt als volgt; eind jaren zestig verdwijnt een weggelopen bruid genaamd Covey in de branding voor de kust van Jamaica en er wordt gevreesd dat ze is verdronken of dat ze voortvluchtig is voor de moord op haar man. Vijftig jaar later, in Californië, verliest Eleanor Bennett, een weduwe van in de zestig, haar strijd tegen kanker, en laat haar twee van elkaar vervreemde kinderen een flashdrive achter met nooit eerder vertelde verhalen over haar reis van het Caribisch gebied naar Amerika. Deze verhalen, verteld door Eleanor, choqueren haar kinderen en dagen alles uit wat ze dachten te weten over de oorsprong van hun familie.

Het boek - en de bewerking van de serie - zijn vernoemd naar een gerecht dat het huwelijk van culturen in het hart van het verhaal symboliseert. Black cake is ontstaan ​​uit de Britse pruimenpudding die kolonisten naar West-Indië brachten. Eilandbewoners wijzigden vervolgens het recept en voegden hun lokale ingrediënten toe.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws