Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Kathryn Hahn speelt komedie-icoon Joan Rivers in The Comeback Girl

Naast de hoofdrol als Rivers, zal Hahn uitvoerend produceren. The Comeback Girl zal geregisseerd en uitvoerend worden geproduceerd door Greg Berlanti en Cosmo Carlson zal schrijven en uitvoerend produceren.

The Comeback Girl zal een gelimiteerde serie gaan worden en verteld het verhaal van Rivers die stierf op 81-jarige leeftijd op 4 september 2014, enkele dagen nadat ze was gestopt met ademen tijdens een routinematige endoscopie van haar keel. Ze was een revolutionaire figuur in de wereld van stand-up komedie, vooral als vrouw - en vooral in de jaren zestig, toen haar ster begon te stijgen in de comedyscene van New York.


Joan Rivers

Na het ontvangen van een Emmy-nominatie voor het spelen van Agatha in Disney+ Marvel's WandaVision, is Kathryn Hahn klaar voor haar volgende rol: Joan Rivers.

De actrice van Mrs. Fletcher en Transparent zal schitteren als het komedie-icoon voor Showtime 's gelimiteerde serie The Comeback Girl. De serie is in ontwikkeling met Cosmo Carlson die samen met Hahn en regisseur Greg Berlanti (The Flash (2014)) de serie en uitvoerende productie zal schrijven. The Comeback Girl is afkomstig van Warner Bros Television.

Hier is de officiële logline: “Trailblazer. Aanbeden. Wreed. Diva. Joan Rivers had een leven als geen ander. Op 54-jarige leeftijd was ze een superstercomedienne ... en toen viel alles uit elkaar. The Comeback Girl is het ontzagwekkende onvertelde verhaal over hoe Joan Rivers volhardde door bijna zelfmoord en professionele afgronden om zichzelf en haar carrière opnieuw op te bouwen tot een wereldwijd icoon.”


Kathryn Hahn
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws