Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

All The Light We Cannot See nieuwe gelimiteerde serie bij Netflix

Netflix heeft een serieorder overhandigd aan een vierdelige, gelimiteerde seriebewerking van Anthony Doerr's Pulitzer Prize-winnende bestseller All the Light We Cannot See van Shawn Levy en Steven Knight.

Stranger Things-producent Levy (foto) ontwikkelt het project via zijn bedrijf 21 Laps Entertainment bij de streamer, waar hij een algemene deal heeft. Peaky Blinders-maker Knight schrijft de aanpassing, en Levy, die de komedie van Ryan Reynolds regisseerde, Free Guy, regisseert alle vier de afleveringen.All the Light We Cannot See vertelt het verhaal van Marie-Laure, een blinde tiener, en Werner, een Duitse soldaat, wiens paden in bezet Frankrijk kruisen terwijl ze allebei proberen de verwoesting van de Tweede Wereldoorlog te overleven.

Levy en de producenten zijn een wereldwijde casting-zoektocht gestart naar de hoofdrol van tiener Marie-Laure en actrices die blind of slechtziend zijn worden in het bijzonder aangemoedigd om te solliciteren.


Steven Knight

All the Light We Cannot See werd gepubliceerd in 2014 en ontving veel lovende kritieken, evenals een Pulitzer Prize in 2015 en de Andrew Carnegie Medal for Excellence in Fiction in hetzelfde jaar. Het boek heeft meer dan 200 weken op de bestsellerlijst van de New York Times gestaan en er zijn in Noord-Amerika meer dan 5,7 miljoen exemplaren verkocht in print-, e-book- en audioformaten en nog eens 9,5 miljoen exemplaren wereldwijd.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws