Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
House of Secrets-serie van Chris Columbus in de maak voor Disney+

House of Secrets-serie van Chris Columbus in de maak voor Disney+

Disney Branded Television ontwikkelt House of Secrets, een actie-avonturen-fantasieserie van Chris Columbus en zijn 26th Street Pictures-partners, Michael Barnathan en Mark Radcliffe.
Harry Potter en Home Alone-filmmaker Columbus (foto) was samen met wijlen Ned Vizzini co-auteur van de boekenreeks House of Secrets.



Het Disney+-project draait om broers en zussen Brendan, Eleanor en Cordelia Walker, die niet blij zijn als hun familie verhuist naar een griezelig Victoriaans huis dat ooit eigendom was van een occulte romanschrijver, Denver Kristoff. Tegen de tijd dat de Walkers beseffen dat hun nieuwe buurman sinistere plannen met hen heeft, zitten ze gevangen in het magische huis en reizen ze door de fantastische, met elkaar verweven universums van Kristoffs romans.

"Chris, Michael en Mark vertellen verhalen die resoneren met meerdere doelgroepen, generaties en genres die een gevoel van magie en verwondering hebben", zegt Ayo Davis, EVP Creative Development and Strategy bij Disney Branded Television, die toezicht houdt op het project. "Er is zoveel affiniteit met hun veelgeprezen films, en we zijn verheugd om met hen samen te werken om House of Secrets te ontwikkelen tot een spannende Disney+-serie."
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten