Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Devil in Ohio nieuwe Netflix-serie

Emily Deschanel is gecast voor Devil in Ohio-serie gebaseerd op suspensethriller van Daria Polatin.

Daria Polatin's jongvolwassenen-suspensethriller Devil in Ohio is voor Netflix omgezet in een gelimiteerde serie met in de hoofdrol Bones- alumna Emily Deschanel(foto). De serie met acht afleveringen van 45 minuten kreeg onlangs groen licht van de streamer en is in productie gegaan in Vancouver. Naast Deschanel spelen Sam Jaeger, Gerardo Celasco, Madeleine Arthur, Xaria Dotson, Alisha Newton en Naomi Tan ook een hoofdrol.Geïnspireerd door een waargebeurd verhaal en het boek van Polatin, volgt Devil in Ohio de ziekenhuispsychiater Dr. Suzanne Mathis (Deschanel), die onderdak biedt aan Mae (Arthur, Guilty Party) die aan een mysterieuze sekte is ontsnapt. Haar wereld staat op zijn kop als de komst van het vreemde meisje haar eigen familie dreigt te verscheuren.


Madeleine Arthur

Wanneer de vijftienjarige Jules Mathis (Dotson, The Birch) thuiskomt van school en een vreemd meisje in haar keuken aantreft, onthult haar psychiatermoeder dat Mae één van haar patiënten is en een paar dagen bij hun familie zal verblijven. Maar al snel draagt ​​Mae Jules' kleren, slaapt ze in haar slaapkamer, duwt ze haar uit haar positie op de schoolkrant en flirt ze met Jules' crush. En Mae is niet van plan om te vertrekken.

Wanneer de serie te zien is op Netflix is nog niet bekend gemaakt.
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws